Hem nyheter Du är här

Kan Tottenham rå på omöjliga City?

Dags för den tredje Premier League-omgången på en vecka och även denna helg väntar riktigt heta matcher. Vad sägs om serieledande Manchester City som tar emot den alltid så spelglade klubben Tottenham Spurs. Även om City verkar vara omöjliga för tillfället ser vi fram emot en spännande drabbning på Etihad.

Pep Guardiola somnade gott efter derbysegern i söndags och inte blev det sämre efter gårdagens 4-0 vinst mot Swansea. Det ljusblå maskineriet har gjort en makalös höst och med 16 vinster på 17 matcher har obesegrade City gjort en rekordinledning. Aldrig tidigare har ett lag vunnit 15 raka matcher i England och 49 poäng på 17 matcher är även det rekord.

Spurs säsong en berg- och dalbana

Spurs har varit ömsom vin ömsom vatten under hösten 2017. I Europaspelet har Londonklubben varit oerhört bra och vann gruppen före Real Madrid som besegrades på Wembley i oktober. Trots det blev det Juventus som lottades i åttondelen vilket knappast kan ha fått Pochettino att jubla. I ligan har den argentinske managern fått se sitt lag göra en stabil inledning men på slutet har spelet lämnat mycket att önska.

Hämta Bonus

Visserligen har Spurs vunnit tre raka matcher med målskillnaden 10-1 men innan det spelades fyra matcher i Premier League varav klubben endast mäktade med två poäng. Detta har gjort att avståndet upp till ligaettan är otroliga 18 poäng vilket naturligtvis är en missräkning för en klubb som vill slåss om ligatiteln.

Betta på Premier League hos Sverigekronan

En ligatitel som City enligt många redan har lagt beslag på men det återstår 21 omgångar och 63 poäng att spela om. Vill du spela på någon av de 21 omgångarna gör du det lämpligt hos Sverigekronan. Det etablerade spelbolaget har allt du behöver inom odds och sportsbetting. Som ny kund kan du dessutom ta del av deras välkomstbonus på 125% upp till 1250 kr. Besök Sverigekronan idag för en spelupplevelse utöver det vanliga.

SverigeKronan logo

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se