Hem nyheter Du är här

Kan Östersund återupprepa fjolårets seger i Malmö?

malmö östersund

Förra säsongens enskilt största skräll stod Östersund för när man slog ett då guldjagande Malmö på bortaplan med hela 3-0. Frågan är om årets Malmö har lärt sig något från det?

Många mål att vänta

Malmö FF har redan gjort ett litet ryck i tabelltoppen och har nu 6 poäng ner till ett gäng lag som delar på andraplatsen. Ett av dem är Östersunds FK som fortsätter att underhålla svenska fotbollspubliken med sitt offensiva spel. Något man med säkerhet alltid vet är att det blir mål när ÖFK spelar. Så lär det definitivt bli i eftermiddag också.

Malmö har kommit igång på riktigt och har verkligen fått fart på anfallsspelet. En viktig pusselbit i det stavas Pawel Cibicki som gjort 4 mål hittills, trots att han fått hoppa runt som yttermittfältare ena matchen och anfallare i andra matchen.

Det som framför allt imponerar med Malmö är bredden. På bänken sitter till exempel Wolff Eikrem, en spelare som hade gått in i vilket annat allsvenskt lag som helst. Med honom på bänken har Malmö kapaciteten att vända varje match.

I dagens match saknar MFF bara Rasmus Bengtsson och Pa Konate. Östersund har en helt fulltalig trupp.

Tips

Östersund brukar inte imponera på naturgräs och Malmö är ruskigt starka hemma. Vi tror att Malmö tar det här och att det blir över 2.5 mål.

Malmö att vinna – 1.64 ComeOn

Över 2.5 mål – 1.66 ComeOn