Hem nyheter Du är här

José Mourinho spelar ett högt spel

jose mourinho

José Mourinho har fått massiv kritik för lagets slappa inställning i ligaspelet på sistone. Förlusten mot Arsenal lämnade en bitter eftersmak. Att så tydligt nedprioritera en match mot ärkerivalen är både anmärkningsvärt och respektlöst gentemot fansen. Om de inte vinner Europa League nu har Mourinho gjort bort sig rejält, för att nå topp 4 i ligan blir svårt.

Enorm press på United

Räkna med 100 % inställning och fokus från Uniteds sida i dagens match. Förutsättningarna att avancera är goda, dels har man ett behagligt resultat att gå på och dels har man ett antal nyckelspelare som vilade senast och lär fräscha nu.

Skadeläget är dock fortsatt bekymmersamt. Nu saknas, förutom de redan långtidsskadade Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo och Luke Shaw även Antonio Valencia och Ashley Young.

Celta kan spela avslappnat

Celta Vigo har egentligen allt att vinna, det är ingen som förväntar sig, eller kräver, att de ska gå vidare. Man kan gå ut och spela ganska avslappnat ikväll. Tränare Eduardo Berizzo vilade stjärnorna Iago Aspas, Daniel Wass, Pione Sisto, Pablo Hernandez och Jonny i senaste ligamatchen mot Malaga. John Guidetti kommer få chansen ikväll då den otursförföljde Guiseppe Rossi återigen åkt på en allvarlig skada, för vilken gång i ordningen?

Det är ett lurigt läge för Celta, å ena sidan måste man gå framåt, å andra sidan gäller det att inte gå bort sig defensivt då ett baklängesmål vore ödesdigert. Framåt handlar mycket om firma Sisto/Aspas, ska Celta ha en chans måste de ha en riktigt bra dag.

Kvällens spel

Vi tror helt klart på en målsnål match, precis som det brukar bli när United spelar. I lagets 8 senaste matcher har det blivit färre än 2.5 mål, dessutom har Celta bara gjort 1 mål på senaste 5 matcherna. Det här känns också som ett typiskt Mourinho-läge, nu kan man spela på resultatet, och får de in ett mål kan vi räkna med att butiken stängs igen.

Under 2.5 mål – 1.77@Folkeautomaten

folkeautomaten-casino