Hem nyheter Du är här

Inter-Sampdoria | Speltips

inter

Inter har fått en riktig kanonstart i ligan och ligger på andraplats, två poäng efter Napoli. I kväll möter de Sampdoria hemma och vi tror på en stabil seger.

Försvaret imponerar i Inter

Inter har visat prov på ett oerhört stabilt försvarsspel. Nye Milan Skriniar är en sensation och bildar ett ramstarkt mittlås med Miranda. Idag ställs han alltså mot sin gamla arbetsgivare, Sampdoria.

På 9 matcher har Inter släppt in 5 mål och på hemmaplan har man hållit tätt i 3 av 4 matcher. Samtidigt har man gjort 10 av totalt 17 mål hemma. Så ja, det är helt enkelt ett starkt hemmalag.

Trolig startelva (4-2-3-1):

Samir Handanovic

Danilo D’ambrosio, Milan Skriniar, Joao Miranda, Yuto Nagatomo

Roberto Gagliardini, Matias Vecino

Antonio Candreva, Borja Valero, Ivan Perisic

Mauro Icardi

Stark form hos Sampdoria

Sampdoria har också öppnat ligan starkt och har enbart 1 förlust på 9 matcher. 7 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust är facit så här långt. På de 2 senaste matcherna har man 8-1 i målskillnad och 2 segrar. Fabio Quagliarella är stekhet och har gjort 5 mål hittills.

Trolig startelva (4-3-1-2):

Christian Puggioni

Jacopo Sala – Matias Silvestre – Gianmarco Ferrari – Ivan Strinic

Dennis Praet – Lucas Torreira – Karol Linetty

Gianluca Caprari

Fabio Quagliarella – Duvan Zapata

Speltips

Inter att vinna och hålla nollan – 2.75 @ Bet365

Det kan tyckas dumt att spela på att Sampdoria, som gjort 8 mål på de 2 senaste matcherna, inte ska kunna göra mål. Men det vi sett av Inter den här säsongen är ramstarkt. På hemmaplan är man extremt stabila defensivt och mördande effektiva framåt. 2.75 på att de ska vinna och hålla nollan känns därför klart spelvärt. Speciellt med tanke på att 3 av 4 hemmamatcher har slutat med just seger och hållna nollor.

Besök Bet365

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se