Hem nyheter Du är här

Ikväll kan Chelsea avgöra ligan

west brom chelsea

1,800 pund. Så mycket får du betala för en biljett till West Bromwich – Chelsea på den svarta marknaden. Det säger lite om hur förväntansfulla Chelsea-supportrarna är på dagens match då laget kan bärga sin sjätte Premier League-titel.

Conte kan ta sin fjärde raka ligatitel

Vinner Chelsea borta mot West Bromwich ikväll är ligatiteln definitivt hemma. Finns det något som talar emot dem? Nej, det gör det inte. Chelsea är inne i ett grymt stim just nu och har fyra raka segrar. Skadeläget ser ljust ut och de har ett statistiskt övertag mot WBA då man vann första mötet i höstas med 1-0.

För Antonio Conte kan det, vid seger ikväll, bli hans fjärde raka ligatitel. Innan avstickaren i Italienska landslaget hade han tre raka Scudetton med Juventus. Allt tyder på att det blir ligaseger även den här säsongen, och det vore en rejäl bedrift. Han skulle då bli en av få tränare som visat att det går att vinna i såväl Serie A som Premier League. Gör det honom till världens bästa tränare just nu? Sannolikt ja.

Senaste 5 matcherna: V, V, V, V, F

Skador och avstängningar: Inga

Formsvagt West Bromwich

West Bromwich gjorde en stark höstsäsong och var länge uppe och nosade på Europaplatserna, under våren har det dock gått betydligt sämre, nu är man fast cementerade i mitten av tabellen – utan chans att nå Europaspel. Laget är nu utan seger i sex raka matcher och nu handlar det om att avsluta snyggt. Det stora problemet för WBA är anfallsspelet, två mål på de sex senaste matcherna, det är inte ok helt enkelt.

Senaste 5 matcherna: O, F, F, F, F

Skador och avstängningar: Matt Phillips, Hal Robson-Kanu

Spela på Premier League hos Nordicbet och få en grym välkomstbonus!

nordicbet bonus