Hem nyheter Du är här

Högsta oddsen för Pochettinos nya klubbadress!

Det blev officiellt igår kväll att Tottenham Hotspur och Mauricio Pochettino går skilda vägar. Anledningen till beslutet är att resultaten sedan februari 2018 inte har levt upp till vad ledningen hade förväntat sig. Ny tränare för Spurs blir världens kanske kändaste manager, José Mourinho. Pochettino hade varit i Tottenham i fem och ett halvt år och förde under sin tid i klubben laget till en Champions League final, etablerade laget som en ständig Champions League klubb och var nära att vinna Premier League med klubben både säsongen 2016/17 då de slutade på andraplats och säsongen 2015/16 när de slutade trea. Här kan du lägga ett spel på att Pochettino går till Real Madrid  

”Han byggde mer eller mindre upp ett lag enbart på talanger”

Detta gjorde han alltså med en klubb som inte har samma ekonomiska muskler som alla de andra konkurrenterna. Han byggde mer eller mindre upp ett lag enbart på talanger och en del nyförvärv där de största värvningarna gjordes i somras när klubben gick med på att öppna plånboken för talangen Tanguy Ndombele som blev klubbens dyraste värvning någonsin. Förutom den monstervärvningen (med Tottenham mått mätt) har Pochettino främst fått förlita sig på talanger i de egna leden som han har fått utveckla. Detta har han alltså gjort till större delen utan någon grandios ekonomisk backning.

Pochettino hett villebråd

Under Pochettinos tid i Spurs har det varit ständiga rykten om att han kommer att lämna. Det har varit rykten kring Barcelona, Manchester United, Paris Saint Germain, Juventus och framförallt Real Madrid. Det sistnämnda har väl legat närmast till hands och var som hetast när Zinedine Zidane lämnade klubben strax före VM 2018. Det var då rykteskarusellen tog fart på allvar, men Pochettino stannade kvar i Tottenham. Huvudstadsklubben har alltså all chans i världen att signa honom som manager nu, men då måste de isåfall sparka Zidane som efter en trög start har börjat fått ordning på resultaten igen.

Vart kommer Pochettino att gå?

Vi spekulerar i Mauricio Pochettinos nästa klubbadress i texten nedanför och ger våra argument varför han skulle gå till Bayern Munchen, Real Madrid eller Manchester United. Här kan du lägga ett spel på att Pochettino går till Manchester United  

Bayern Munchen 4.00

Det som det spekuleras mest i för tillfället är Manchester United och Bayern Munchen. Det mest uppenbara alternativet skulle vara Bayern Munchen. De står för tillfället utan tränare efter att de sparkade Niko Kovac. Laget är inne i en generationsväxling där gamla etablerade stjärnor som Arjen Robben och Franck Ribery fick lämna innan säsongen. Det skulle passa honom perfekt i det avseendet att de är på väg att bygga ett nytt lag. Han skulle få en transferbudget som hans gamla klubb inte har en chans att mäta sig med. Han skulle kunna leda in laget i en ny stor era efter ett par år då bayern Munchen inte har varit den toppklubb vi har varit vana med att se.

Om du tippar att Pochettino går till Bayern Munchen har Mr Green det högsta oddset
Freebet värt 100 kr!
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Free Bet är omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Gilltig i 60 dagar.

Real Madrid 8.00

Real Madrid spåret är fortfarande hett och det känns som att klubben aldrig kommer att stänga dörren helt för Mauricio Pochettino. Lagets nuvarande tränare Zidane förde klubben till tre raka Champions League titlar, men en stor anledning till att han lyckades så bra i klubben tros vara att han hade Ronaldo i laget. Sen Ronaldo lämnade har titlarna uteblivit för Real Madrid och Zinedine Zidane. Det kan komma att ha en stor påverkan om Pochettino kommer in som en ny röst i omklädningsrummet. Real Madrid har dessutom massor av utvecklingsbara talanger, Rodrygo och Vinicius Junior som skulle passa Pochettino perfekt.

Om du tippar att Pochettino går till Real Madrid har Betsson det högsta oddset
100% till 100 kr
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimiation | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se

Manchester United 5.00

Om det blir Manchester United betyder det att klubben isåfall måste sparka sin nuvarande manager Ole Gunnar Solskjaer. Vilket inte känns helt självklart eftersom att ledningen gillar honom som tränare. En ledning som inte är helt enkel att komma överens med. Det var en stor anledning till att Mourinho fick sparken i december 2018. Pochettino har inte sedan tidigare haft några större problem med att komma överens med ledningen då han och Daniel Levy i Tottenham hade en bra relation. Manchester Uniteds ungdomsakademi har massor av potential, men skulle behöva en upprustning för att ta vara på de talanger som finns och även utveckla nya.

Om du tippar att Pochettino går till Manchester United har Betfair det högsta oddset
100 kr bonus
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimation | Allmänna regler och villkor gäller| Stödlinjen.se

Vilken klubb tippar vi att Pochettino kommer att gå till?

För oss faller valet på Bayern Munchen. Det skulle innebära en enkel lösning för båda parter. Ingen tränare som behöver sparkas eftersom att laget tränas av Hans-Dieter Frick som endast är satt där för att träna laget tillfälligt. Pochettino kommer att få chansen att äntligen få vinna titlar. Det kommer troligtvis inte att vara några större problem att få igång laget på rätt bana igen mot ännu en ligatitel. Dessutom känns inte en Champions League titel alltför avlägsen om en säsong eller två i Bayern Munchen. Vi ser Bayern Munchen som Mauricio Pochettinos nästa klubbadress.  

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se