Hem nyheter Du är här

Free bet club är här – få gratisspel varje fredag

comeon

Ni har väl inte missat att man kan få free bets varje fredag hos ComeOn? Ja, det är faktiskt sant. Gå med i Free Bet club idag!

Så får du free bets hos ComeOn

Gå in på ComeOn, klicka dig in på fliken ”erbjudanden” och välj sedan ”free bets club” så kommer du till kampanjsidan. Det enda du behöver göra sedan är att anmäla dig med ditt användarnamn så blir du automatiskt med i klubben.

Varje gång du lägger ett kombospel på dina favoritsporter får du poäng som blir till ett gratisspel på fredagar. Det är mycket enkelt: ju mer du spelar i veckan, desto större blir dina free bets. Som mest kan du få ut 500 kr i gratisspel, det är inte illa!

Notera att oddsen måste vara minst 2.00 för att gälla.

Så vad väntar du på? Gå med i ComeOns free bet club och bli en mäktig vinnare nu!

Speltips

Ser man till ComeOns utbud finns där en hel del intressant. I helgens allsvenska matcher har jag hittat två intressanta spel som kan bli ett utmärkt kombospel.

Först har vi Jönsköpings Södra-Hammarby på lördagen. Där tror jag stenhårt på att Bajen, med uppåtgående form, och ett antal nyförvärv i laget, har goda chanser att vinna. Den raka tvåan ligger på 2.65, klart spelvärt!

Sedan har vi Elfsborg-Sirius samma dag och där bör Elfsborg ta hem det. De förlorade visserligen mot Bajen senast men de spelade trots allt bra, och var faktiskt spelmässigt bättre än motståndarna. Med Samuel Holmén tillbaka i laget har de fått en rejäl nytändning. Ettan spelas här till 1.74.

Kombospelet blir således: Hammarby och Elfsborg att vinna till 4.61 i odds. 

comeon_black-200135-no-bgr

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se