Hem nyheter Du är här

Fira årets sista Gram Slam med free bets

tennis

Det börjar dra ihop sig i US Open och det står nu klart att sydafrikanen Kevin Anderson är förste man till semifinal efter att ha slagit ut amerikanen Sam Qurrey med 3-1 i set. Bethard laddar upp inför upplösningen av turneringen med att dela ut free bets till alla som spelar på matcherna.

Nadal och Federer får bära favoritskapet

Ikväll spelar både Roger Federer och Rafael Nadal kvartsfinal. Federer ska möta Juan Martin Del Potro medan Radal går upp mot Andrey Rublev. Allt annat än seger för dem båda vore en skräll. Men med tanke på hur många överraskningar vi har fått se hittills kan vi inte ta ut något i förskott.

Tyvärr för alla tennisälskare kommer vi inte få se en drömfinal mellan de båda superstjärnorna. Båda står nämligen på samma sida i slutspelsträdet och kan således inte möta varandra i final. Lite trist är det, men å andra sidan öppnar det upp för nya namn.

Federer var storfavorit inför turneringen men har efter ryggproblem sviktat lite i matcherna. I stället får Nadal anses vara favoriten av dem som är kvar. Detta är också oddssättarna eniga om vilket du kan se i listan nedan.

Rafael Nadal 2,20
Roger Federer 3,00
Kevin Anderson 8,00
Pablo Carreno Busta 11,00
Juan Martin Del Potro 12,00
Andrey Rublev 51,00

250 kr tillbaka när du spelar på US Open hos Bethard

Bethard är sajten du ska besöka om du är sugen på att spela på US Open. Om du placerar ett spel värt minst 50 kr på valfri match får du 250 kr tillbaka om spelet inte sitter.

Pengarna dimper ner på ditt konto senast kl 16.00 dagen efter placerat spel. Erbjudandet går ut 10:e september så det gäller att vara på tårna för att inte missa det!

Har du inget konto hos Bethard? Registera dig nu så får du 100 % upp till 1400 kr på din första insättning!

Bethard Toplist Flipper

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se