Hem nyheter Du är här

Få riskfritt spel på Blågult i VM-kvalet

sverige

Svenska truppen är redan på plats i Sofia och har börjat ladda upp inför den viktiga matchen mot Bulgarien i VM-kvalet. Några andra som också är laddade är Nordicbet som storsatsar på matchen. Nu får du nämligen två riskfria spel till ett värde av 200 kr styck! 

Så aktiverar du dina free bets

  • Anmäl dig till kampanjen på Nordicbets hemsida.
  • Få två riskfria spel till ett värde av 200 kr styck.
  • Spelen får användas på Bulgarien-Sverige och Vitryssland-Sverige

Notera att du måste ha minst 200 kr på ditt konto för att ta del av erbjudandet. Förlorar du får du tillbaka pengarna utan något omsättningskrav.

Vinner du betalas hela insatsen tillbaka, men då av ett omsättningskrav på 3X som måste användas på odds över 1.50 eller högre. Du har 14 dagar på dig att använda det.

Sverige favoriter att vinna

Det naturliga spelet att lägga i det här läget, är ju på Sverige. Hos Nordicbet får du just nu 1.77 gånger pengarna på blågul seger. Bulgarerna ligger på 4.80 i nuläget. Allt sånt där kan ju ändras, oftast till lägre odds. Så det gäller att vara på tårna tidigt!

Blågult har satt sig i en mycket gynnsam situation och leder nu gruppen på 13 poäng och bättre målskillnad än Frankrike. Bulgarien är inte helt uträknade då de bara har 4 poäng upp till Sverige, så en vinst i det här läget skulle bli oerhört betydelsefullt för dem.

Sverige har på de 5 senaste matcherna 4 segrar och 1 oavgjord (träningslandskamper inräknade). Bulgarien har 3 förluster och 2 vinster.

Hämta dina free bets hos Nordicbet och kriga fram Sverige till seger!

Kategorier: