Hem nyheter Du är här

Få gratis livespel på Sveriges VM-kvalmatcher

swe

Bara två matcher återstår av VM-kvalet och för Sveriges del ser det ganska hoppfullt ut, även om den där förlusten mot Bulgarien svider lite. Passa på att heja fram Blågult in i det sista och spela hos Nordicbet så får du två gratis livespel till de avslutande matcherna!

Spela hos Nordicbet och få gratisspel

Genom att spela hos Nordicbet har du chansen att få två free bets till Blågults avslutande matcher mot Luxemburg och Holland. Allt du behöver göra är att placera ett spel på en valfri VM-kvalmatch och anmäla dig till kampanjen.

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg ett spel värt minst 200 kr på Sveriges kvalmatch (minst 1.50) i odds
  • Få ett gratis livespel värt 200 kr

Detta gäller alltså både för matchen mot Luxemburg och Holland. Gratisspelen får du omedelbart efter att du lagt ditt spel.

Förutsättningarna inför Sverige-Luxemburg

Sverige ligger tvåa i gruppen, en poäng efter Frankrike och tre poäng före Holland. Eftersom Sverige också har Holland kvar att möta är en seger mot Luxemburg i princip ett måste för att knipa andraplatsen, eller för den delen ha chansen att gå om Frankrike.

Truppen består av i princip samma manskap som senaste samlingen, med tre undantag: Sebastian Holmén som ersätter Pontus Jansson, Ken Sema som tar Jimmy Durmaz plats samt John Guidetti som valdes före Christoffer Nyman.

Luxemburg ligger näst sist i gruppen efter 5 poäng på 8 matcher. 4 av poängen kom efter senaste samlingen då man besegrade Vitryssland samt nådde kryss mot Frankrike. Så det är inte ett så dåligt lag som många kanske tror. De tog trots allt fler poäng än Sverige på de senaste två matcherna, trots att Sverige hade lättare matcher, Vitryssland och Bulgarien borta jämfört med Luxemburg som hade Vitryssland hemma och Frankrike borta.

Se upp med:

Gerson Rodrigues, yttermittältaren var Luxemburgs vassaste hot offensivt mot Frankrike och hade ett skott i stolpen i slutskedet av matchen.

Besök Nordicbet