Hem nyheter Du är här

Få free bets livet ut!

21bet

VM-kvalet är i full gång och för Sveriges del blev det en härlig helg med vinst mot Vitryssland 4-0 samtidigt som Frankrike inte fick hål på Luxenburg hemma. Passa på att hämta dina gratisspel genom att registrera dig hos 21Bet!

Spela hos 21Bet och få gratisspel hela livet!

21Bet har en unik deal till alla nya spelare! Det är nämligen så att du får free bets hela livet ut om du registrerar dig hos 21Bet och spelar för 1000 kr på ett singelspel med minst 2.0 i odds. Gratisspelet aktiveras sedan nästkommande måndag och detta gäller alltså för en obegränsad framtid.

  1. Registrera dig hos 21Bet
  2. Satsa 1000 kr på ett singelspel med över 2.0 i odds
  3. Få 100 kr att spela för nästa måndag

När du sedan har registrerat dig gäller samma procedur i fortsättningen, d.v.s spela för 1000 kr på ett singelspel och få free bets nästa måndag.

Fina odds på VM-kvalet idag

Det finns ett antal godbitar att plocka fram hos 21Bet. Vi har till exempel England-Slovakien i en match mellan 1:an och 2:an i gruppen. Hemmalaget är storfavoriter och ligger just nu i 1.37. Där kan vi slå ett slag för handicapspelet England (-1) till 1.60. Det borde de klara med tanke på hur stor klasskillnaden egentligen är mellan lagen.

Om vi går vidare så hittar vi även Tyskland-Norge, en match mellan den solklara ettan i gruppen och Lagerbäcks gäng. Norge lyckades plocka en trea nere i Azerbadjzan vilket blev deras första seger på två år. Här är man dock mer eller mindre chanslösa och det gäller snarare att försöka hålla nere siffrorna. Tyskland (-2.5) spelas till 2.0 pengarna.

Slutligen har vi Armenien-Danmark där vi har hittat fina odds på danskarna. Den raka tvåan ligger redan på relativt generösa 1.40, men även här slår vi ett slag för handicapspelet. Danmark (-1.5) spelas till 2.10

  • England-Slovakien – England (-1) @1.60
  • Tyskland-Norge – Tyskland (-2.5) @2.00
  • Armenien-Danmark – Danmark (-1.5) @2.00

Besök 21Bet