Hem nyheter Du är här

FA-cupen bjuder på gotte

Dags för FA-cupen och Manchester United att göra entré i tävlingen som förra året vanns av Arsenal. United vann turneringen för två år sedan under regi av Luis Van Gaal men i fjol blev det respass i semifinalen. Nu är det Derby County som kommer på besök från Championship och Mourinho lär forma ett tillräckligt starkt lag för att ta hem alla poäng.

Efter att ha gått igenom ett otroligt tufft schema under jul/nyår är det nu dags för FA-cupen att sätta igång och Manchester United har revansch att kräva sedan förlusten för någon vecka sedan mot Bristol City i ligacupen.

Zlatan missar matchen

Zlatan Ibrahimovic missar matchen och är borta i ungefär en månad efter att ha drabbats av ett bakslag på sitt knä som just återhämtat sig efter en mycket allvarlig korsbandsskada. Det finns dock en annan svensk i United som säkerligen kommer att få speltid i kvällens match. Victor Lindelöf har efter en tuff start äntligen lyckats etablera sig i laget och stått för ett par briljanta insatser den senaste tiden.

Någon som är etablerad men inte spelat en minut under säsongen är Michael Carrick. Lagkaptenen har haft problem med hjärtat och tillsammans med Fellaini, Zlatan, Antonio Valencia, Darmian och Bailly missar han säsongens första FA-cupmatch.

Hämta Bonus

Någon som däremot förväntas spela är Romelu Lukaku. Belgaren fick avbryta matchen mot Everton efter en huvudskada men ska vara redo för morgondagens drabbning. Lukaku är lagets bästa målskytt under säsongen och viktig för just målskyttet.

Derby har gått bra i Championship och huserar just nu på plats nummer två i ligan med en direkt placering till Premier League. Nivån upp till Premier Leagues tvåa ska dock vara för stor och United bör kunna ta en ganska komfortabel seger.

Betta hos Mobilebet för en fet spelupplevelse

Vill du spela på kvällens match eller bara på sport generellt är Mobilebet ett riktigt bra alternativ. Då får du som ny medlem en riktigt sjuk välkomstbonus som ger dig den absolut bästa starten du kan få i ditt spelande.

Kategorier: