Hem nyheter Du är här

Erbjudande inför Östersund-Hertha Berlin

hertha

Det är dags för match två av Europa League:s gruppspel, för Östersunds del väntar Hertha Berlin på hemmaplan. Hos Betser kan du få ett free bet till i morgon om du spelar på någon av kvällens matcher. Häng på!

Största testet hittills för Östersund

Med all respekt för Galatasaray, PAOK och Zorya Luansk, det är bra lag allihopa. Men Hertha Berlin är ett snäpp över dem, utan tvekan. Huvudstadslaget gjorde en stark säsong 2016-17 och knep en Europaplats för första gången på flera år. I laget finns en hel del kvalitetsspelare i samtliga lagdelar. Från norske landslagsmannen Rune Jarstein i mål, tyske U21-landslagsmannen Niklas Stark i backlinjen, schweiziske landslagsmannen Valentin Stocker på mittfältet och Chelseas gamla anfallare Salomon Kalou på topp. Man skulle kunna fortsätta rada upp namn, men ni fattar.

Hertha har öppnat ligan ok, varken mer eller mindre. Man ligger på åttonde plats med 8 poäng på 6 matcher. Det är väl ungefär där någonstans de flesta bedömare placerade Hertha inför säsongen.

Ken Sema med stort självförtroende efter landslagsuttagningen

När Janne Andersson igår tog ut truppen till VM-kvalet fanns ett lite överraskande namn med på listan: Ken Sema. Tämligen välförtjänt efter yttermittfältarens succésäsong med ÖFK. Sema har varit fullständigt briljant både i ligan och Europa League, detsamma gäller även Saman Ghoddos som nu står i valet i kvalet att välja landslag. Iran eller Sverige? Eftersom han ännu inte debuterat för något av dem finns möjligheten att välja fritt.

Så det är två spelare, eller egentligen 11 spelare, med självförtroendet i topp som kliver ut på Jämtkraft Arena i kväll. Östersund förlorade visserligen mot Kalmar FF senast, men ser man till höstsäsongen är ÖFK ett av Sveriges bästa lag, kanske det bästa.

Speltips

X – 3.25 @ Betser

Spelare för spelare är det ingen tvekan om att Hertha är det bättre laget och i 99 fall av 100 ska de vinna en sådan här match. Nu är det dock mycket speciella förutsättningar för dem, det är konstgräs och långt upp i norr. Det i kombination med ÖFK:s entusiasm och hemmaspel gör att jag inte riktigt vågar sätta 2:an.

Betta på matchen, eller någon av de andra Europa League-matcherna hos Betser så får du 100 kr free bet till imorgon. Allt du behöver göra är att hitta ett odds över 2.00 och spela för minst 200 kr så får du 100 kr att spela för i morgon. Lycka till!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se