Hem nyheter Du är här

Dramatisk semifinal väntar i ligacupen

Äntligen dags för returmötet i semifinal 1 av Carabao Cup när Bristol City tar emot ligaledaren Manchester City. De ljusblå har med sig 2–1 från första matchen men behöver spela på topp när Bristol City kommer taggade till tänderna inför vad som för deras del är årets match. I potten ligger en finalbiljett till Wembley och möjligheten till årets första titeln. Vem vinner och vem försvinner?

Bristol City är årets sensation i engelsk cupfotboll efter att laget oväntat nog slagit ut Manchester United i kvartsfinalen av samma turnering. Visserligen kom avgörandet genom matchens sista spark men ingen kan på riktigt säga att det inte var välförtjänt. Eftersom Bristol City åkte ur FA-cupen efter 3-0 borta mot Watford är ligacupen den enda möjligheten för laget att få någon som helst titel.

Pep vill ha sin första titel i klubben

För Pep Guardiola och hans gäng är Carabao Cup förmodligen inte högsta prioritet men den spanske demontränaren vill inget hellre än att lägga vantarna på varenda titel han kan. Därför kan vi förvänta oss ett motiverat Manchester City som mer än gärna åker till Wembley för final mot antingen Arsenal eller Chelsea som spelar den andra semifinalen redan dagen efter.

Hämta Bonus

Manchester-klubben har gjort en ofattbar säsong då laget leder ligan i överlägsen still och dessutom har man gått obesegrade genom alla cuperna. Enda förlusten under säsongen kom borta mot Liverpool när laget inte räckte till utan ”pool” kunde vinna med 4–3 hemma på Anfield. Nu är det cupfotboll och naturligtvis talar allt för Manchester City drar det längsta stråt vilket i sin tur innebär att vi får en kanonfinal på Wembley oavsett vem som går vidare av Arsenal och Chelsea.

Oddsa hos Interwetten

Är du sugen på att spela på kvällens semifinal eller bara generellt vill lägga lite bets i sport booken? Då borde du prova på betting hos Interwetten. Spelbolaget levererar på samtliga plan och förutom ett brett utbud av marknaderna är oddsen höga och sidan gedigen. Bli medlem idag och ta emot den fina välkomstbonusen som ger dig den optimala starten på ditt spelande.

interwetten

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se