Hem nyheter Du är här

Djurgården vs Blåvitt – Stockholm mot Göteborg!

gustav engvall

Skytteligaledaren Gustav Engvall har hamnat i blåsväder efter sågningen av Mats Gren.

Gustav Engvall och Mats Gren i fokus

Gustav Engvall skrädde inte direkt orden när han i podcasten BBpodd gav sin version om uppbrottet från IFK Göteborg. Det var ingen mild sågning av sportchefen Mats Gren direkt.

Några dagar senare kom tidningen GP med uppgifter om att det finns ett utbrett missnöje från IFK:s spelartrupp mot Mats Gren. Enligt GP vill spelagruppen ha bort Gren och det ska även vara anledningen till att flera nyckelspelare ej har förlängt sina utgående avtal.

Engvall lär vara extra taggad att avgöra mot sin forne arbetsgivare. Däremot kommer han inte fira vid mål, enligt en intervju han gjorde med Expressen.

Formstarkt DIF får tillbaka Olsson och Källström

Djurgården har verkligen kommit igång efter den besvärliga starten, speciellt anfallsmässigt. Fyra mål mot Örebro senast utan Källström och Jonas Olsson imponerar verkligen. Nu får man tillbaka båda spelarna, och av allt att döma kommer de starta. Källström i all ära, det är en fantastisk mittfältare, men Jonas Olsson är en viktigare spelare för dem. Frågan är dock om Özcan väljer att spela honom från start, vi såg ju hur det gick senast man ”chansade” med honom. Då fick han kliva av i paus, och den där ljumskskadan blev knappast bättre.

Vad gäller DIF får man definitivt inte glömma bort Magnus Erikssons betydelse för laget, han ligger nu med sina 5 mål och 3 assist i toppen av både skytteligan och poängligan. Formen pekar spikrakt uppåt för Mange som varit lite kritiserad tidigare.

Det ska också bli intressant att se om Özcan väljer att starta med Karlström som gjorde en fantastisk match i Kim Källströms frånvaro. Kevin Walker har abonnerat på platsen bredvid Källström, men så bra som Karlström var senast ska det mycket till om han petas ikväll.

Spela på Allsvenskan hos 888sport

888