Hem nyheter Du är här

Chelsea närmar sig ligatiteln

chelsea middlesbrough

Chelsea är nu två segrar från att bärga sin sjätte ligatitel, och med fem matcher kvar mot ganska svaga motståndare känns det inte som att något kan stoppa dem. Först ut väntar Middlesbrough på Stamford Bridge ikväll 21:00.

Chelsea

Antonio Conte får klara sig utan David Luiz och Ngolo Kanté som båda missar matchen på grund av skador. Det innebär att Nathan Aké och Cesc Fabregas går in i laget. I övrigt lär det bli samma startelva som vanligt. Vi tror inte att det här kommer betyda så mycket egentligen, för det är inte i en sån här match en bollvinnare som Kanté behövs. Chelsea kommer fortsätta köra på precis som vanligt, och nu lär de föra matchen från start till mål.

Senaste 10 matcherna: 7 vinster, 1 oavgjort och 2 förluster.

Middlesbrough

Middlesbrough har haft det betydligt kämpigare och går, av allt att döma, mot nedflyttning till Championship. Förlorar de ikväll, då är man definitivt ute. Från Boro-håll är det en stor besvikelse med tanke på att man satsat ganska hårt och plockat in spelare som Victor Valdes, Alvaro Negredo, Adama Traoré, Viktor Fischer, Gaston Ramirez med flera.

Det stora problemet har varit att man bara mäktat med 26 gjorda mål på 35 matcher. Med det är man sämst i hela Premier League.

I kvällens match saknas Gaston Ramirez, Victor Valdes och Daniel Ayala.

Senaste 10 matcherna: 1 vinst, 3 oavgjorda och 6 förluster.

Spela på Premier League hos Bethard, och glöm inte bort att du nu får en fantastisk välkomstbonus upp till 1400 kr!

Bethard bonus