Hem nyheter Du är här

Chelsea – Man City

Det blir tungtviktsmöte på torsdag när Chelsea tar emot Man City på Stamford Bridge. 

Det är hemmamatch för Chelsea, och det är första gången sedan 8 mars som det spelas match på Stamford Bridge. Just nu har 888Sport ett fint erbjudande på den här matchen. Scrolla längst ner i artikeln för att se hur du tar del av erbjudandet. 

Så här gör du för att få en stor oddsboost på matchen

1. Gå till kampanjsidan hos 888Sport och läs regler och villkor noga – HÄR
2. Registrera dig och gör en insättning med koden: 888BO
3. Lägg ditt spel på ordinarie odds, om ditt spel vinner så får du vinsten med boostat odds. 26 i odds på Chelsea eller 10 i odds på City. Lycka till!


Chelsea låg under borta mot Aston Villa när säsongen återupptogs i helgen, men vände och vann efter två snabba mål i den andra halvleken. Chelsea behöll därmed Champions League-platsen och skapade sig ett utrymme på fem poäng ner till Manchester United som ligger på femteplatsen med sina 46 poäng, efter att de kryssat mot Spurs på fredagen.  

Frank Lampard har med ”små” medel lyckats kriga om en CL-plats, när laget var halvt uträknade inför säsongen då det mest var anonyma ungdomar, snarare än det stjärntäta Chelsea som vi är vana med. Säga vad man vill om Chelsea, men det känns som att Lampard har något på gång här, och med Timo Werner på ingång kan det bli ett intressant projekt kommande säsonger. 

Ledande målskytt för Blues är Tammy Abraham på 13 fullträffar den här säsongen, och därefter en jämn fördelning på Mount (6), Pulisic (6), och Willian (5). 

City har hunnit lira både en och två matcher sen Premier League drog igång igen. Det började med hängmatchen mot Arsenal som inte lyckades stänga till mer än i 45 minuter och förlorade till slut med 3-0, med Luiz utvisad. 

Under måndagen var det dags igen och då stod Burnley för motståndet. I halvtid stod det 3-0 och det slutade 5-0. Hur det här laget kan ligga runt 20 poäng bakom Liverpool är häpnadsväckande. Dessvärre fick Aguero bytas ut i slutet på första med nån slags knäskada. 

Ledande målskytt för Cityzens är Aguero på 16 mål. Därefter följer Sterling (12), Gabriel Jesus (10), De Bruyne (9) och Mahrez (9). Mycket mål blir det, och ser man på antal gjorda mål så kommer det inte som en chock att City gjort flest mål i ligan, 76 på 30 matcher. Jämförelsevis har Chelsea gjort 53 mål i ligan. 

Aguero missar matchen och det är helt klart ett avbräck, då det finns få mer kliniska avslutare än argentinaren. Men det bör finnas gott om ersättare som vill in i i torsdagens målprotokoll. 

City har visat god form och har en av ligans bredaste trupper som klarar det hårda matchandet, därför är vårt tips att Manchester City tar segern och 3 viktiga poäng för att segmentera en redan given andraplats i ligan.

Skadeläge Chelsea: 

Tomori och Hudson-Odo saknades mot Villa. Jorginhos två matchers avstängning är över och är därmed tillgänglig för den här matchen 

Skadeläge City: 

Aguero lär missa den här matchen, då han gick ut skadad på måndagen när City mötte Burnley. Även Phil Foden lär saknas här. 

Så här gör du för att få en stor oddsboost på matchen

1. Gå till kampanjsidan hos 888Sport och läs regler och villkor noga – HÄR
2. Registrera dig och gör en insättning med koden: 888BO
3. Lägg ditt spel på ordinarie odds, om ditt spel vinner så får du vinsten med boostat odds. 26 i odds på Chelsea eller 10 i odds på City. Lycka till!


Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se