Hem nyheter Du är här

Champions League-kvällens bästa speltips

besiktas

Det är en riktigt häftig kväll vi har att se fram emot nu när det börjar dra ihop sig inför avslutningen i grupperna. Här ger vi dig de bästa speltipsen till kvällens matcher.

Napoli-Manchester City

Napoli att göra första målet – 1.95 @ Expekt

Utan att ta ställning för vilket lag som vinner, vilket är väldigt vanskligt i den här matchen så tror jag mer på att Napoli gör första målet. Det finns alltid ett enormt värde att spela på Napoli hemma på San Paoli-stadion. Under tränare Maurizio Sarri är det full fart framåt som gäller, och med tanke på matchens dignitet måste Napoli vinna. De kommer gasa på från start och chansen att de gör första målet är stor.

Tottenham-Real Madrid

Real Madrid, rak tvåa – 2.15 @ Expekt

Den stora anledningen till att jag sätter Real Madrid här har att göra med Harry Kanes vara eller icke vara. I nuläget verkar det som att han inte kommer spela, och då är Tottenham ett helt annat lag faktiskt. Med Harry Kane på banan kan man slå vilket lag som helst, utan Harry Kane på banan – då är man sårbara och anfallspelet går i stå. Med anledning av detta, i kombination med Real Madrids rutin vid Europaspel, så tror jag att spanjorerna kommer gå segrande ur striden.

Besiktas-Monaco

Besiktas, rak etta – 2.25 @ Expekt

Turkiska Besiktas har överraskat i Champions League så här långt och leder gruppen efter tre raka segrar. Även i ligan imponerar man och har häng på serieledande Galatasaray. Det som framför allt gör att jag väljer att spela på Besiktas här är två aspekter. Först och främst hemmaplansfördelen, vilket är en faktor som väger in oerhört tungt i det här fallet. Besiktas är grymt starka på sin nya hemmaplan och de bara kör på inför en fanatisk publik. Det andra har att göra med att Monaco inte är lika starka som ifjol. Man har tappat i princip samtliga nyckelspelare där Mbappé och Bakayoko är de som sticker ut mest. Monaco ligger sist i gruppen på 1 poäng och det kommer knappast bli lättare i kväll, det här blir den svåraste bortamatchen för dem. 2.25 på Besiktas är klart spelvärt!

Liverpool-Maribor

Liverpool över 3.5 mål – 1.68 @ Expekt

Senaste gången lagen möttes slutade det med en förkrossande seger för Liverpool med hela 7-0, då på bortaplan. I kväll spelar de hemma på Anfield och allting tyder på att det kommer bli en överkörning ånyo. Maribor har inte i Champions League att göra, de är helt enkelt för dåliga. Liverpool studsade tillbaka och vann med 3-0 mot Huddersfield efter att ha åkt på en svidande förlust mot Tottenham. På hemmaplan är man erkänt starka och Jürgen Klopps filosofi är att köra full fart framåt. Jag tror på att Liverpool kommer vinna komfortabelt, frågan är bara med hur mycket. Men över 3.5 mål borde man klara av alla dagar i veckan.

Spela på Champions League hos Expekt – bli medlem nu och få en välkomstbonus på 100 % upp till 2000 kr!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se