Hem nyheter Du är här

Carabao Cup: Ny hemmamatch väntar Leicester City

Ikväll är det dags för kvartsfinaler i Carabao Cup. Den kanske mest spännande matchen hittar vi på King Power Stadium där Manchester City gästar Leicester City. Manchesterlaget har inlett säsongen på bästa tänkbara sätt och har fortfarande inte förlorat en enda match i ligan. När vi ser till matchen ikväll så tror vi att det blir ett reservbetonat Manchester City som Guardiola ställer upp med. Avspark 20:45 på King Power Stadium.

Manchester Citys segersvit

Som redan nämnt så har Manchester City inte förlorat en enda match under Premier Leaguesäsongen. Detta har gjort att man slagit rekord i antalet säsongsinledande matcher utan förlust. Detta kan låta som att detta är något som handlar om spelarnas förtjänst, och de är det givetvis också, Men samtidigt spelar Manchesterlaget ett spel som är precis så effektivt och passningsskickliga som vi tidigare kunde se Barcelona och Bayern Munchen göra under Guardiola. Med andra ord så är det en fotboll som är den absolut bästa taktiken i världsfotbollen idag.

Monsterkontrakt

Detta har många förstått, inte minst Manchester Citys ägare som enligt uppgift till The guardian velat att spanjoren ska skriva på ett monsterkontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2018/2019. Kontraktet uppges vara värt över 1 miljard svenska kronor, vilket skulle göra Pep Guardiola till den dyraste tränaren någonsin. Det återstå att se om detta bara är ett rykte eller om det kan bli verklighet.

Hämta bonus här!

Matchen ikväll kommer bli en bra kamp. Bägge lagen har lyckats hitta formen inför kvällen och i Leicester City hittar vi den danske stormålvakten Kasper Schmeichel som flera gånger räddat sitt lag i tuffa matcher.

Vill du spela på matchen mellan Leicester City – Manchester City, eller någon av de andra matcherna i Carabao Cup så har Sverigekronan ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor.

SverigeKronan logga

Kategorier: