Hem nyheter Du är här

Carabao Cup: Arsenal mot cup-semifinal?

På tisdag är det dags för kvartsfinaler i Carabao Cup och Arsenal tar då emot gästande West Ham. Arsenal lyckades i Premier League vinna över Newcastle med 1-0 och West Ham övertygade rejält när man slog Stoke med hela 3-0 på bortaplan. Avspark på Emirates Stadium 20:45.

expekt logga

Inför lördagens match hade Wengers lag tappat viktiga poäng i toppstriden genom att spela oavgjort mot såväl West Ham som Southampton. Därför var segern över Newcastle i lördags en viktig pusselbit i jakten på lagen i toppen. Manchester City ser dock ut att bli en för tuff uppgift att komma ikapp då man inte förlorat en enda match hittils i årets Premier League. Därför känns det som att ”The Gunners” får rikta in sig på att knipa någon av de åtråvärda platserna som leder laget in i Champions League nästa år.

Matchen mot Newcastle ägdes av Wengers mannar och när Mesut özil i den 23:e matchminuten på ett volleyskott gjorde 1-0 så var allt klart. Newcastle kämpade fibrilt med att hålla nere siffrorna, vilket man också lyckades med. Därför stod det efter matchen klart att Newcastle återigen hämtat hem ännu en förlust i protokollet.

West Hams form

West Ham verkar ha hittat rätt form inför Kvartsfinalen mot jättarna Arsenal. Man har under de tre senaste matcherna lyckats plocka hem 7 av 9 möjliga poäng, vilket gör att David Moyes & Co. Kommer till Emirates Stadium med ett gott självförtroende.

Tuff uppgift

Dock tros det bli en för tuff uppgift för West Ham. Arsenal är bättre i alla avseenden och har varit grymt starka på hemmaplan. Man har även anfallaren Alexandre Lacazette som gjort det bra iår och lyckats näta 8 gånger i år.

Vill du spela på matchen mellan Arsenal FC – West Ham, eller någon av de andra matcherna i Carabao Cup så har Leovegas ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor

Hämta bonus här!

Kategorier: