Hem nyheter Du är här

Boostat odds: 5.00 på Växjö mot Mora

vaxjo lakers

Växjö Lakers går som tåget i SHL och är obesegrade efter 5 matcher. I kväll möter man nykomlingen Mora IK på hemmaplan. Betfair erbjuder 5.00 i odds på hemmalaget, som är superfavoriter att vinna. 

Aktivera oddset genom att bli medlem

För att ta del av detta kanonodds måste du registrera dig hos Betfair. Skriv in koden ZSAM06 när du skapar kontot. Spela sedan på Växjö att vinna mot Mora. Vid seger för Växjö får du behålla insatsen, övriga pengar används till ett gratisspel med odds över 1.20.

  • Registrera dig hos Betfair med koden ZSAM06
  • Placera ett spel på Växjö Lakers (full tid, ej moneyline)

Observera att maximalt 100 kr av din insats räknas in i kampanjen.

Två lag med radikalt olika förutsättningar

 

Växjö Lakers tippas av många bli en kandidat till SM-guldet. Och frågan är om inte sportchefen och numera VD:n Henrik Evertsson fått ihop det bästa laget någonsin. Målvakten Viktor Fasth har hämtats in från KHL och är kanske seriens bästa målvakt tillsammans med Jonas ”Monstret” Gustafsson i Linköping. På backsidan har man bland annat Noah Welch och Daniel Rahimi. Forwardssidan är fylld med spets där framför allt Janne Pesonen, Andrew Calof, Martin Lundberg, Liam Reddox, Robert Rosén och Elias Pettersson sticker ut.

Mora IK lever i en helt annan ekonomisk verklighet. Efter avancemanget till SHL har spelarbudgeten höjts en aning, men det är fortfarande en av de svagaste trupperna i ligan. Utifrån det har man ändå fått till ett hyfsat lag. Det finns några rutinerade spelare som Daniel Grillfors, Tomas Skogs och Christian Engstrand. Offensivt vilar ett tungt ansvar på norrmannen Michael Haga (flopp i Örebro förra säsongen), Jacob Lagace (flopp i Luleå förra säsongen) och framför allt Andrew Rowe.

Det här är en match som Växjö bara ska vinna, allt annat vore en superskräll. Kvalitén kommer fälla avgörandet, det är klasskillnad mellan lagen och när Växjö dessutom har hemmaplan ska det inte vara något snack.

Till kampanjen