Hem nyheter Du är här

Boostade odds på VM-kvalet

sema

I kväll avslutas Europas VM-kvalspel med avgörande matcher och för Sveriges del väntar Holland på bortaplan. Betsson bjuder på en hel del godbitar och boostade odds inför avslutningen!

Godbitar och boostade odds i VM-kvalet

Inför Holland-Sverige hittar vi två specialodds hos Betsson. Det ena är att Sverige vinner och gör mål på straff till 15.00 och det andra är att Ken Sema blir inbytt och gör mål till 15.00.

I Portugal ställs Cristiano Ronaldos gäng mot Schweiz och där har vi ett litet specialspel på Ronaldo som målskytt. Du kan spela på att han gör 2 mål eller fler till 7.00.

Oddsen hittar du under odds – godbitar – boostade odds – fotboll.

Samma startelva för Sverige

Enligt sportexpressen kommer Janne Andersson ta ut samma elva som spelade senast mot Luxemburg. Det innebär att Albin Ekdal fortfarande får nöta bänk efter sin ryggskada, Sebastian Larsson får därmed fortsatt förtroende.

Så här ställer Sverige upp i kväll:

Robin Olsen

Mikael Lustig – Andreas Granqvist – Victor Nilsson Lindelöf – Ludwig Augustinsson

Emil Forsberg – Sebastian Larsson – Jakob Johansson – Victor Claesson 

Ola Toivonen – Marcus Berg

Hela truppen är tillgänglig för spel så det är inte alls omöjligt om Ekdal får hoppa in, eller Ken Sema för den delen. Östersunds succéspelare är en av få renodlade yttrar i truppen så det kan bli en bra ersättare för Claesson eller Forsberg. 15.00 pengarna på att Sema blir inbytt och gör mål alltså!

Sverige går vidare till playoff om man inte förlorar med mer än 6 mål. Efter gårdagens resultat är det också klart att vi får möta Schweiz, Kroatien, Italien, Danmark eller Portugal i playoff. Detta eftersom vi inte blev seedade.

Baserat på prestationerna i VM-kvalet känns Danmark som det ”lättaste” motståndet för svensk del. Åge Hareides Danmark har ett ganska tamt lag utan toppar, även om Christian Eriksen givetvis är en klasspelare.

Hitta fler odds på VM-kvalet hos Betsson!