Hem nyheter Du är här

Blir Alexis Sanchez Uniteds senaste värvning?

Det råder allt annat än arbetsro för The Gunners och Arsene Wenger. Laget har fullkomligt havererat under den sista tiden och nu verkar det som att flera tongivande spelare kan vara påväg för gott. Det har länge spekulerats i om Alexis Sanchez vara eller icke vara i Arsenal. Nu kommer nya uppgifter som tyder på att Chilenaren kan ha gjort sin sista match för londonklubben. Något som stärker detta påstående ytterligare är att Sanchez inte ens var uttagen i lördagens bortaförlust mot Bournmouth.

Stormen i Arsenal fortsätter

Arsene Wenger och hans mannar har inte haft ett speciellt bra 2018. Förvisso är man vidare i i Europa League, men detta är knappast något som gör att denna säsongen känns lyckad på något sätt. Tränare Arsene Wenger gjorde som så många andra gånger ett uttalande där han kritiserade domaren. Ett uttalande som gjorde att han sedermera blev avstängd i tre matcher.

Hämta bonus här!

Så med detta i åtanke känns det som att luften har gått ur helt för Gunners denna säsong. The Guardian uppgav igår att Sanchez är nära en övergång till Manchester United. Arsenal uppges vilja har 35 milj pund för chilenaren men Manchester United svarade med att man var villig att betala 30 milj pund, samtidigt som man kunde erbjuda Alexis en veckolön på hela 400 000 pund.

Arsene Wenger har varit fåordig gällande Sanchez vara eller icke vara i klubben. Däremot har han uttryckt att Chilenarens framtid avgörs inom 48h tid.

Frågan är vem som i så fall kommer ersätta Sanchez och under lunchtid idag kom helt färska rykten om att ingen mindre än svenske Filip Forsberg finns med som en tänkbar ersättare.

Vill du spela på Silly season så rekomenderar vi dig att besöka Bethard genast! Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Bethard bonus

Kategorier: