Hem nyheter Du är här

Betsafe bjuder på 250 kr – om du spelar för 10 kr

betsafe

Betsafe har tagit fram ett extraordinärt erbjudande. Alla som registrerar sig får nämligen 250 kr gratis att spela för om du spelar för 10 kr. Ja, ni läste rätt. 10 kronor, det är allt du behöver betta.

Hur går man tillväga då? Det är superenkelt! Bli medlem hos Betsafe, gör en insättning, placera ett bet värt 10 kr inför en match så får du ett gratisspel på 250 kr. Gratisspelet hittar du sedan när du placerar nästa spel i en speciell ruta.

Det är alltså allt som krävs för att ta del av det här erbjudandet. Men som om det inte vore nog bjuds du även på en startbonus när du öppnar ett konto.

Din första insättning matchas med 100 % upp till 1000 kr. Det innebär alltså att du får dubbelt upp första gången du sätter in pengar hos Betsafe!

Spela på Allsvenskan hos Betsafe

Allsvenskan börjar lida mot sitt slut och det innebär att det finns många lag som tar olika riktningar. Vissa har hur mycket som helst att spela för medan andra mer eller mindre kan ge upp. Därför brukar det alltid finnas en hel del godbitar i spelväg. Här är några vi vill pusha för:

Kalmar – Östersund (2) 2.32

Kalmar är i allra högsta grad inblandat i kampen om att undvika kvalplatsen, och visst har de lite marginal nedåt, men det är absolut inte klart ännu. Inte på långa vägar. Man kommer senast från en ganska svag insats mot Halmstad där man bara fick med sig ett kryss.

Östersund är däremot inne i ett riktigt stim och spelar en enastående fotboll för tillfället. Man var bara en straffmiss av Jamie Hopcutt i slutminuterna från att ta tre poäng mot Malmö senast. Här ska det vara klasskillnad och tvåan på Östersund till 2.32 hos Betsafe är taget!

Kategorier: