Hem nyheter Du är här

Betfair Riskfri Betting

Så länge du inte är nybörjare inom betting har du garanterat hört om Betfair Exchange. Möjligheten att betta genom en spelbörs där du spelar mot andra spelare istället för att ställas mot spelbolagen har blivit allt mer populärt då det går att få betydligt högre odds. Nu tar Betfair allt till nya nivåer när de erbjuder ett riskfritt spel på 100 kronor till nya spelare att använda på spelbörsen. Skapa ett konto och fyll i koden SWE100 vid registrering och du får tillbaka hela beloppet upp till 100 kronor om du förlorar, helt utan omsättningskrav.

Betfairs riskfria spel kommer helt utan krångel

Har du inte varit medlem tidigare hos Betfair finns det 100 anledningar att bli det nu. Spelsidan har nämligen tagit fram ett nytt spännande välkomsterbjudande. När du blir medlem fyller du i koden SWE100. Då aktiverar du välkomstbonusen och får ett riskfritt spel på 100 kronor att använda på den berömda spelbörsen. Skulle ditt spel inte gå in får du tillbaka hela beloppet på 100 kronor, utan några krav på omsättning. Du har alltså inget att förlora på att placera ett spel hos Betfair Exchange. Exchange.

Eftersom det inte finns några omsättningskrav kan du ta ut din insats direkt om du önskar ifall ditt spel inte går in. För att ta del av kampanjen måste du vara ny spelare hos Betfair!

Om Betfair

Betfair har nischat sig genom att inte endast erbjuda traditionell betting åt sina spelare. Istället har bettingbolaget en spelbörs som odiskutabelt är nummer ett av spelbolagen på nätet. Det har nästan blivit monopol för Betfair på detta koncept, men att vara ensam dominerande aktör behövs nästan då en spelbörs är beroende av många spelare och hög omsättning för att göra det intressant. I spelbörsen möter du andra spelare och ni placerar helt och hållet era egna odds. Du kan antingen ”backa” eller ”boka” ett spel och konceptet gör att oddsen är betydligt högre än när du bettar mot spelbolaget.

Betfair Exchange har framförallt uppskattats av de mer etablerade spelarna och storspelare eftersom Exchange inte limiterar stora bet som andra spelbolag gör. De behöver inte sänka oddsen för att tjäna pengar eftersom spelarna ställs mot varandra och därmed själva tar smällen och inte spelbolaget. Betfair Exchange ger således helt nya möjligheter när det kommer till betting.

Prova på Betfair Exchange idag och använd ditt riskfria bet för att få ut mer av ditt spelande. Läs igenom regler och villkor för att få en full överblick!

 Är du nyfiken på hur riskfri betting och bonus trading går till så rekommenderar vi dig att läsa mer här.

Riskfri betting när den är som bäst
100 kr bonus
18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med E-legitimation | Allmänna regler och villkor gäller| Stödlinjen.se
Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se