Hem nyheter Du är här

Allsvenskans bäste spelare lämnar svenska mästarna

Andreas ”AC” Christiansen uppges vara klar för belgiska Gent vilket lär ge Daniel Andersson en hel del huvudverk. AC blev utsedd till Allsvenskans bästa spelare i fjol och förväntas presenteras under dagen för sin nya belgiska klubb. Under sin tid i MFF vann han två SM-guld men fick aldrig spela i Europa.

Malmös spelarflykt fortsätter och sedan tidigare har det stått klart att Berget, Eikrem, Rakip och Tinnerholm lämnat. Nu talar allt för att lagets bäste spelare under fjolårssäsongen också lämnar trots att han förlängde sitt kontrakt så sent som i höstas till 2022. Hur mycket Malmö får betalt återstår att se men det lär inte vara några växelpengar med danskens femårskontrakt som nyligen skrevs på.

Lewicki förlängde

Glädjande för Magnus Pehrsson och Daniel Andersson är att lagets andra mittfältsmotor Oscar Lewicki valt att förlänga med klubben. Lewicki berättade att det fanns andra klubbar intresserade som skulle gynna plånboken bättre med Limhamnspågen valde tryggheten för sig själv och sin familj framför pengarna i utlandet.

Det blir intressant att se vilken mittfältare som kan ersätta AC som var outstanding förra säsongen och lagets absolut bästa spelare. Det har ryktats en del om Fouad Bachirou från Östersund och även Runar Mar Sigurjonsson från Island som just nu spelar i Grasshoppers.

Hämta Bonus

En som ryktats in för comeback senaste dagarna är Simon Thern som haft en sejour tidigare i klubben. Jonas påg har haft det tufft sedan han lämnade MFF med brist på speltid i Holland och en mindre lyckad lånesejour i AIK senast där det skar sig med tränaren Richard Norling.

Malmöfansen är inte jättenöjda över nuvarande mittfältssituationen och det är inte svårt att se varför. För mindre än en vecka sedan fanns AC och Rakip på mittfältet medan just nu är det Lewicki, en ifrågasatt Bonke Innocent och en avstängd Kingsley Sarfo som kan spela på innermittfältet. Knappas ett slagkraftigt mittfält i Malmös jakt på Champions League, Allsvenskt guld och en cupseger som tränaren Magnus Pehrsson satt upp mål inför säsongen 2018.

Daniel Andersson har visat fingertoppkänsla förr och för Malmös skull är det bara att hoppas att hans värvningar fortsätter hålla hög kvalité även om just övergångarna av Sarfo och Innocent lämnar lite att önska.

Oddsa hos Bethard

Vill du spela på Silly Season eller bara ta del av den magiska värld som det innebär att syssla med sports betting. Då bör du prova på att spela hos Bethard för där får du alltid höga odds. Dessutom väntar en unik och för andra dold välkomstbonus när du kan ta emot 100% välkomstbonus upp till 1400 kronor.

Bethard bonus

Kategorier: