Hem nyheter Du är här

Merseyside-derby – 8 gånger pengarna på Liverpool mot Everton


I helgen återvänder Liverpool-klubbarna till spel i ett Merseyside-derby. Serieledarna gästar Goodison kl 20.00 på söndagkväll. Matchen spelas, likt sportvärlden i övrigt, utan publik. 

Hemmalaget Everton ryckte upp sig något efter att Carlo Ancelotti anlänt, efter att Toffees inlett säsongen bedrövligt, vilket ledde till att tränaren Marco Silva fick lämna klubben i början på december. Det ser ut att bli ännu en mittensäsong för Everton, men kanske kan Ancelotti bygga något mer långsiktigt. 

Everton parkerar inför helgens matcher på en tolfteplats och är inte indragna i någon bottenstrid, så de slåss inte med näbbar och klor för sin överlevnad. Är motivationen ett frågetecken? Helst hade de nog sett att säsongen ställts in, men nu ska de spela nio matcher under sommaren. 

Serieledarna Liverpool kommer till mötet med 22 poängs försprång ner till jagande Manchester City. City vann komfortabelt onsdagens hängmatch mot Arsenal och minskade avståndet något, men det borde inte gjort Reds allt för nervösa.  City spelar för övrigt match mot Burnley på måndag, dagen efter Merseysidederbyt. 

I skrivande stund ser det ut som att Liverpool har sin ordinarie startelva. 

Man ska veta att ett derby är ett derby och det är en match som är ”frikopplad” från det vanliga serielunket. Om Everton spelar tufft och pressar kan det bli lurigt för Liverpool som kanske är lite ringrostiga och är ur gängorna. Men, med tanke på de tomma läktarna så lär det gynna det skickligare laget då det riktiga derbytrycket kommer att saknas. 

Liverpool behöver vinna två av sina resterande matcher för att säkra titeln. De ser nog gärna till att avgöra det så tidigt som möjligt. 

Erbjudande: 8 gånger insatsen på Liverpool 

Obs! endast för nya kunder. 

1. Gå till kampanjsidan hos 888sport genom att klicka på denna länken eller knappen nedan.

2. Läs regler och villkor noga, gör sedan en insättning med koden: 888BO

3. Sätt ditt spel på ditt favoritlag på ordinarie odds, eventuell vinst betalas ut med boostade odds


Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se