Hem nyheter Du är här

8.00 på Malmö mot Norrköping

malmö

Malmö FF har chansen att (i princip) säkra SM-guldet på måndag om de vinner mot IFK Norrköping. Betfair erbjuder alla nya kunder 8.00 pengarna på himmelsblå seger.

Regga ett konto och få 8.00 på Malmö

För att ta del av erbjudandet ska du skapa ett konto hos Betfair och sedan spela på att Malmö ska vinna borta mot Norrköping. Vinner MFF får du använda vinsten som gratisspel över 1.20.

  • Bli medlem hos Betfair
  • Använd koden ZFBM60
  • Spela på Malmö att vinna mot Norrköping
  • Få 8.00 pengarna vid seger för Malmö

Observera att maximalt 100 kronor av din insats får användas till kampanjen. Självklart står det dig fritt att spela för mer än så, men taket för erbjudandet ligger på 100 kronor.

Inför matchen

IFK Norrköping blandar och ger, men trenden är på uppåtgående. Senast kommer man från en stark insats mot Bajen där man lyckades vinna med 2-0. Jens Gustafsson saknar enbart Andreas Blomqvist, i övrigt har man full trupp. Malmö får se upp med Alexander Jakobsen, yttern som ersatte Niclas Eliasson. Han ser allt bättre ut och var den tydliga förgrundsfiguren i segern mot Hammarby. Det intressanta för Peking blir att se hur spelarna bemästrar naturgräset, för det här är ett lag som i mångt och mycket bygger sitt spel på konstgräs.

Malmö FF tacklade den lilla svackan man hade för några omgångar sedan när DIF helt plötsligt blev en reell utmanare. Nu har man fyra raka utan förlust och 14 mål på de senaste fyra matcherna. SM-guldet är inom räckhåll och det kan faktiskt avgöras här (beroende på hur det går i de andra matcherna). Enda avbräcket för MFF är Felipe Carvalho.

Jag skulle bli oerhört förvånad om inte Malmö vinner den här matchen. I grund och botten har man ett klart bättre lag än Norrköping och på hemmaplan ska det inte vara något snack.

Besök Betfair

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se