Hem nyheter Du är här

7 gånger pengarna på Real Madrid när de tar emot Eibar i ”premiären”

La Liga är äntligen tillbaka och på söndag tar Real Madrid emot Eibar. 

Matchen börjar 19.30 på söndagkväll och du ser den på Cmore. Just nu har 888Sport ett erbjudande där de ger 7 gånger pengarna på en Real-vinst. Scrolla ner för att komma till erbjudandet.  

Real tar emot Eibar, men det är inte på Bernabaeu utan på Alfredo di Stéfano Stadium, som reservlagets arena, döpt efter den gamle Real-spelaren Alfredo di Stéfano. Matchen blir likt i övriga toppligor, utan publik. 

Det är tajt i toppen, och inför omgång 28 så leder Barcelona ligan med två poäng före Real. För övrigt så spelar Barca borta mot Mallorca på lördag, så försprånget lär vara ännu större inför söndagens match. 

Det är svårt att dra några större slutsatser från form och liknande, men visst bör båda lagen vara lite ringrostiga och får förlita sig på sina individuella skickligheter, vilket lär vara till Reals fördel här. 


Hazard tillbaka 

Något som skulle kunna vara en joker för Zidane är Hazard som sägs vara tillbaka efter skada. Hans debutsäsong i Madrid har inte gjort någon särskilt munter. Hittills har han inte motsvarat förväntningarna som kom med prislappen (100 miljoner euro), men han har haft problem med skador. Nu sägs det att han har haft tid på sig att rehaba och träna upp sin fysik. Om han lyckas återfå formen han hade i Chelsea kan det bli ett riktigt intressant titelrace i sommar. 

Även Marco Asensio verkar vara redo för spel. Spanjoren har missat hela säsongen efter korsbandsskada förra året. 

Vilka som tar plats i startelvan återstår att se, men klart är att Zidane har en bred trupp och ett slagkraftigt gäng, oavsett vilka som startar. 

Så får du hela 7 gånger pengarna på Real-seger

Obs! endast för nya kunder. 

1. Gå till kampanjsidan hos 888sport genom att klicka på denna länken eller knappen nedan.

2. Läs regler och villkor noga, gör sedan en insättning med koden: 888BO

3. Sätt ditt spel på ditt favoritlag på ordinarie odds, eventuell vinst betalas ut med boostade odds


Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se