Hem nyheter Du är här

5 gånger pengarna på Barcelona mot Sporting Lissabon!

barca

Betfair har tagit fram ett otroligt fint erbjudande inför morgondagens Champions League-match mellan Barcelona och Sporting Lissabon. Som ny kund får du hela 5.00 i odds på bortalaget.

Så aktiverar du erbjudandet

  • Registera ett konto hos Betfair genom denna länk
  • Använd kampanjkoden ZFBM52
  • Spela för minst 100 kr på Barcelona att vinna mot Sporting CP
  • Vinner Barca får insatsen i kontanter och vinstpengarna som ett gratisspel
  • Vinstpengarna ska användas på odds över 1.20

Notera att detta gäller för sportsbooken och inte spelbörsen.

5 gånger pengarna är ett riktigt kap då oddset annars ligger i spannet 1.30 – 1.40.

Barcelona har öppnat starkt

Många garvade högt när Barca värvade brassen Paulinho (tidigare i Tottenham), men han och hela laget har tystat tvivlarna och öppnat säsongen strålande. Katalanerna leder La Liga överlägset efter 18 av 18 poäng på 6 matcher. Allt pekar på att det blir en rolig säsong om man är en Barca-entusiast.

Med det i åtanke ska det mycket till om man förlorar mot portugisiska Sporting Lissabon på onsdag. Visst, det är bortamatch men kvalitetsskillnaden mellan dessa lag är enorm.

Form och skadeläge

Barcelona saknar Ousmane Dembele som blir borta till mitten av januari på grund av en skadad knäsena. Detsamma gäller Arda Turan och Rafinha som också blir borta ett tag. Utöver det har tränare Ernesto Valverde full trupp att arbeta med.

Formen hos Barcelona är som sagt väldigt fin: full pott både i ligan och i Champions League.

Hemmalaget Sporting CP ligger på en stabil andraplats i ligan efter 7 matcher, blott 2 poäng efter serieledande FC Porto. På 7 matcher har man 6 vinster och 1 oavgjord. Det finns inga skador eller avstängningar att rapportera om i Sporting-lägret.

I öppningsmatchen i Champions League spelade man 3-2 mot Olympiakos borta. Så det är absolut inget dåligt lag vi har att göra med här, tvärtom. Men som sagt man är faktiskt mil efter Barcelonas nivå. 

Till kampanjen här

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se