Hem nyheter Du är här

10Bet lanserar Pulse Bet – En revolution inom live betting

10Bet fortsätter på den inslagna vägen med att vara först med banbrytande idéer. Nyligen optimerade de hemsidan genom att göra den snabbare, modernare och mer lättanvänd för sina spelare. Dessutom lanserades två nya funktioner som snabbt blivit väldigt populära bland spelarna och som kommer att fortsätta att öka i popularitet med tiden.

10bet logo

Ny förbättrad hemsida

10Bet är med sina 15 år i branschen ett av de äldsta och mest etablerade spelbolagen som finns. Istället för att nöja sig med detta satsar de nu stenhårt på att vinna ännu mer mark på sina konkurrenter genom sin hemsideoptimering och två nya exklsuiva spelfunktioner i form av Pulse Bet och Add2Bet.

Sports booken hos 10Bet var redan av väldigt hög klass, något som definitivt inte försämrats den senare tiden. Odds på över 65 000 olika evenemang i månaden vilket inkluderar mer än 60 olika sorters sport över 2000 spelalternativ är det som spelarna hos 10Bet blir bortskämda med. Välkomstbonusen på upp till 2000 kronor är även den väldigt generös och adderar ytterligare grädde på moset. Denna går att använda på det gedigna oddsutbudet och kommer att göra din väg till storvinsterna mycket enklare.

Det senaste året har alltså inneburit väldigt många positiva ändringar, och en av dessa är utan tvekan den mobila webbsidan. 10Bet vill givetvis ge sina spelare de absolut bästa förutsättningarna till ett så givande speläventyr som möjligt och vi kan glatt konstatera att deras hårda jobb verkligen betalat av sig. De mobila användarna hos 10Bet har aldrig varit nöjdare eftersom det är smidigare än någonsin att spela via mobilen hos detta eminenta spelbolag. Det spelar ingen roll om du sitter med en smartphone eller surfplatta i näven, 10Bets mobila hemsida anpassar sig efter just din skärmstorlek och webbläsare så att du får en väldigt trevlig spelsession.

Live betting är hetare än någonsin med Pulse Bets intåg

De som älskar att spela live betting och titta på sport live stream kommer defintivt att älska den nya funktionen som 10Bet är först på marknaden med att lansera. Live betting har länge varit ett oerhört populärt inslag hos spelbolagen, men det har inte hänt speciellt mycket rörande spelfunktioner och liknande och därför är det oerhört spännande att nu ha möjligheten att spela med 10Bets Pulse Bet. Pulse Bet innebär att du som spelare lägger bet på när nästa mål kommer att inträffa. Du kan välja mellan fyra olika tidsspann att spela på; inom de närmsta 30 sekunderna, en minut, fem minuter eller tio minuter. Nedan ser du hur det fungerar:

  • Lägg ett bet på att nästa mål i matchen kommer att göras inom 30 sekunder, en minut, fem minuter eller tio minuter.
  • Ditt Pulse Bet är uppdelat i tre ”perioder” och vinsten ökar för varje ny påbörjad period.
  • Blir det mål inom någon av dessa perioder så vinner du. Ju längre tiden går, desto större blir vinsten. Inträffar målet i den tredje perioden får du jackpotvinsten.

Alltså; Tittar du på exempelvis en fotbollsmatch och lägger ett Pulse Bet på att det blir mål inom en minut och det blir mål inom 29 sekunder så får du ”standard utbetalning”. Inträffar målet inom 30-49 sekunder blir din vinst större och blir det mål inom de tio sista sekunderna så får du ta emot jackpotvinsten. Dessvärre är Pulse Bet endast tillgängligt för mobila användare i nuläget och spel på nästa mål, men detta kommer att utökas inom en snar framtid.

Klicka här för att besöka 10Bet och prova på dessa nya funktioner

Förutom Pulse Bet så finns det även en annan ny funktion som inriktar sig på combospel. Add2Bet är namnet på denna och ger spelaren möjlighet att få en större potentiell vinst genom att lägga till val till ett pågående öppet spel. Spelar du på en fotbollsmatch och ”ditt lag” leder med kort tid kvar att spela kan du alltså lägga till ytterligare en match och förvandla ditt spel till en dubbel, eller varför inte slå till med en trippel? Det bästa med Add2Bet är att du inte behöver betala något extra för det val du lägger till, utan Add2Bet använder sig utav cash out-värdet på ditt befintliga spel som insats på det tillagda valet.

Är saker och ting fortfarande lite oklara, eller om du vill läsa på om villkoren gällande dessa två funktioner, är det bara att klicka dig in på 10Bets hemsida.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se