Hem marknadens-basta-bettingsidor-med-cash-out

Marknadens bästa bettingsidor med Cash Out

Vill du veta vilka spelbolag som erbjuder Cash Out är det här sidan för dig. Vi går igenom de bettingsidor som erbjuder sina spelare bäst Cash Out. Om du inte är bekant med begreppet Cash Out, så betyder det att du som spelare kan använda dig av funktionen för att stänga ett spel innan matchen har slutat. Du kan alltså spela på hemmavinst för Barcelona mot Valencia och om Barcelona leder efter 10 min kan du välja att avsluta ditt spel och få en liten vinst. Cash Out börjar bli ett allt mer vanligt verktyg att använda sig av när man bettar och vi har en mer heltäckande guide i ämnet i våran Cash Out guide som rekommenderas varmt om man vill veta mer om funktionen.

Bettingbolag som erbjuder Cash out

Vi kommer här nedan att gå igenom några av de olika svenska bettingbolag som erbjuder den spännande funktionen Cash out. Använd funktionen vid bland annat kombi bet och live betting.

Bet365

Det var Bet365 som uppfann Cash Out och är idag marknadsledande med funktionen. Spelar du hos Bet365 kan du använda Cash Out när du livebettar, lägger ett spel före matchstart och även vid singel och kombinationsbet. Du kan även ställa in automatisk Cash Out, men även en delvis Cash Out som låter dig säkra en del av beloppet till ditt spelkonto och behålla den andra delen på ditt lagda spel. Bet365 är idag det spelbolaget som har den mest välutvecklade och bästa Cash Out funktionen.

Bet365

Bethard

Bethard med Zlatan som delägare erbjuder även funktionen på sina spel. Du kan med enkelhet använda Cash Out när du kombinerar flera olika bet eller när du lägger singelbet. Oavsett om du gillar att livebetta eller helst föredrar att endast lägga spel före matchstart så finns funktionen till hands att använda sig av.

Bethard

Unibet

Hos Unibet använder du dig av Cash Out om du livebettar eftersom att de inte erbjuder funktionen om du lägger ett spel innan matchstart. Den stora fördelen med Unibets Cash Out funktion är att du som spelare får reda på den exakta summan hela tiden, så att du är säker på vilken summa som betalas ut till ditt spelkonto när du väljer att använda dig av Cash Out. Unibet har en välutvecklad Cash Out funktion som är väldigt enkel att använda eftersom att du hela tiden har god koll på hur mycket som kommer att betalas ut till ditt spelkonto när du använder funktionen.

Unibet

Betfair

Vill du använda dig av Cash Out hos Betfair så kan du göra det när du lägger singel eller kombinationsbet. Du kan använda funktionen både på deras spelbörs och deras vanliga bettingsida. Du kan välja själv om du vill använda dig av den på hel eller delvis Cash Out. Betfair har ett av marknadens största bettingutbud som du kan använda dig av Cash Out på.

Betfair

Hur du använder dig av Cash Out hos bettingsidorna

Bet365 var det första spelbolaget att erbjuda sina spelare möjligheten att använda Cash Out. Idag har funktionen blivit väletablerad på bettingmarknaden. Kortfattat betyder det att man stänger spelet innan matchen är färdigspelad. Summan du kommer att få vid användandet av funktionen beror helt på hur matchen utvecklas. Om du vid utbetalningstillfället är på väg att förlora ditt bet kommer det att betalas ut en mindre summa. Om det istället pekar på att du kommer att få in ditt spel så betalas det ut en högre summa till ditt spelkonto. Ett annat bra tillfälle att använda funktionen är om ditt spel riskerar att helt förloras och du inte vill förlora hela din insats kan du göra en Cash Out för att säkra att få tillbaka en del av din satsade summa till ditt spelkonto.

De tre vanligaste Cash Out funktionerna

Spelbolagen som erbjuder Cash Out idag erbjuder ibland en variant av Cash Out, där den vanligaste är den som kallas för full Cash Out och det är den ursprungliga Cash Out funktionen. Spelbolagens varianter av Cash Out kan skilja sig från spelbolag till spelbolag, men det finns även spelbolag som erbjuder alla de tre vanligaste Cash Out funktionerna. Dessa tre är, full Cash Out, delvis Cash out och automatisk Cash Out. Vi kommer att gå igenom alla tre för att förklara närmare vad dessa tre funktioner innebär. Vi börjar med den vanligaste formen av Cash Out, full Cash Out.

Full Cash Out

Med denna funktion stänger man ett lagt spel och får hela den summan utbetald till sitt spelkonto som står när man väljer att göra en Cash Out. Du kan stänga både livebet och bet som du har lagt före matchstart beroende på spelbolagets regler och villkor. Du kan även stänga singel och kombinerade bet och hos vissa spelbolag även göra en Cash Out på ett bet av flera kombinerade. I princip alla spelbolag som erbjuder Cash Out har denna funktion eftersom att det är den vanligast förekommande.

Automatisk Cash Out

En oerhört välkommen Cash Out funktion när man inte hinner att följa matchen helt enkelt, eller om man kanske inte hinner hänga med i oddsutvecklingen under matchen. Som spelare har du här möjligheten att sätta när en automatisk utbetalning ska göras till ditt spelkonto. Oerhört användbart om du sitter och väntar på att ett visst odds ska dyka upp för att göra en Cash Out. Med denna funktion behöver du inte vänta du ställer bara in när du vill att spelet ska stängas och när det gör det blir det en utbetalning till ditt spelkonto.

Delvis Cash Out

Grymt bra funktion om man inte vill ha hela beloppet utbetalt till sitt spelkonto, men en viss del. Du kan alltså stänga spelet och få en del utbetalt till kontot för att låta resten av insatsen ligga kvar på spelet. Väldigt bra att använda om man inte är helt säker på sitt val när man gör en Cash Out och tippar att spelet ändå till slut kommer att gå in.