Hem basket Du är här

Odds på 2021 FIBA VM-kval Europa – Sveriges Grupp

Om du själv är intresserad av sport är du förmodligen redan högst medveten om att VM i basket kommer att sändas år 2023. Detta är faktiskt en väldigt stor händelse, det även för Sverige. Men, trots att vi i jämförelse med basketjätten USA kommer det svenska basketlaget att vara en av deltagarna i kvalificeringen inför nästkommande basket VM som äger rum år 2023.  

Dessa kvalificeringar kommer att dra igång redan under sommaren 2021, där de lag som gör bäst ifrån sig kommer att forma den liga som ska vara med och spela i världsmästerskapet. Redan nu vet man att länder som USA, Brasilien och Spanien kommer att delta, samt såklart ett flertal andra lag som gör bra ifrån sig. Som svensk kommer du ha möjligheten att heja på såväl hemmalaget som andra storfavoriter under kvalificeringarna inför basket VM 2023.  

Bästa bettingbolagen för VM i ​​Basket 2023

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Sverige och basket – Första Matchen Sverige mot Portugal

Som sagt så är vi ett av de lagen som kommer vara med och delta under kvalificeringarna inför världsmästerskapet. Huruvida vi har en chans mot de resterande 79 lagen återstår dock att se.

Trots att den svenska basketen inte riktigt varit så stor tidigare har vi en del meriter att skryta med, något som också kan öka hoppet om att våra tävlande tar sig långt. Under kvalificeringen inför VM i basket 2023 tillhör Sverige grupp C av FIBA Europe, det tillsammans med Portugal och Luxemburg. Se oddsen nedan:

FulltidOdds (Unibet)
Sverige vinner matchen1.16
Portugal vinner matchen4.50

Sveriges chanser i VM?

I och med att vi i Sverige har ett basketlag som anses ha en chans att ta sig till toppen finns det mycket spänning att hämta i de kommande turneringarna och matcherna. Med start under sommaren 2021 kommer du ha möjligheten att ta del av en uppsjö av möten under 1,5 år framåt, ända fram tills att det är dags för VM. Vill du inte bara vara med och heja kan du även välja att betta på Sverige, eller om du har någon annan favorit.  

Basket VM 2023 – FIBA World Cup

Som vanligt kommer detta VM att anordnas av FIBA, det vill säga det internationella basketförbundet. Det VM som ska hållas under år 2023 är den 19:e turneringen för FIBA World cup. Herrarnas möten kommer att sändas år 2023, medan damernas drar igång redan nästan år – 2022.

Något som är rätt unikt för just basket VM 2023 är att det ska hostas av tre länder tillsammans, något som tidigare aldrig hänt. Indonesien, Japan och Filipinerna är de tre länder som står för värdskapet, vilket innebär att dessa redan är färdiga deltagare till VM. Det dröjer ett tag tills att vi är framme där, men spännande ska det bli!

Favoriter inför VM i basket 2023  

Att redan nu förutspå vilka som är de absoluta favoriterna inför basket VM 2023 kan vara lite svårt. Något man däremot kan se redan nu är vilka länder som tidigare varit väldigt högt tippade, samt vilka länder som tidigare gjort väldigt bra ifrån sig just när det kommer till basket.

Där är USA en självklar storvinnare! Andra länder som tidigare presterat bra under basket-VM är Spanien och Brasilien som båda kammat hem troféerna 2 gånger var.

Vill du vara på den säkra sidan även i år kan det alltså vara aktuellt att hålla på några av dessa länder, vilket väldigt många andra tittare med största sannolikhet också kommer att göra. Sen är det självklart att det kan tillkomma nya stjärnskott, men att basera kommande resultat på tidigare meriter är något som många gånger stämmer rätt bra. Att ha Sverige som favorit under kvalificeringarna är dock såklart helt naturligt!

Betta på VM i basket

Är du intresserad att ta del av basket-VM under de kommande två åren kommer du ha goda möjligheter att följa de olika matcherna både på TV:n och via olika kanaler online, det även om du bor eller befinner dig i Sverige. Intresset för basket är trots allt väldigt stort, så det satsas rätt mycket på hela arrangemanget över hela världen.  

Om du vill delta lite mer i tävlingarna och kanske även själv kamma hem en del av kakan kan du inte bara välja att kolla på matcherna, utan du kan även välja att betta på VM i basket. Det gör du precis som vanligt. Det enda som krävs är att du hittar vilka spelsidor som erbjuder just denna betting. Det kommer vi att lista här nedan när det blir aktuellt!

Odds för basket VM – vad gäller?

I och med att det är ett tag kvar tills det att världsmästerskapen i basket kommer att sändas har möjligheterna om betting och odds för de olika matcherna ännu inte dragit igång. Vi kan däremot lova att vi kommer vara så snabba som möjligt med att uppdatera vår sajt gällande vilka odds som kan vara bra att veta om inför sändningarna, så att du kan göra rätt.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se