Bettingtips och odds Svenska Cup Finalen 30.e Maj Häcken – AFC Eskilstuna

May 27, 2019

Årest cupfinal spelas mellan Häcken och AFC Esklistuna. Svenska Cupen har fått en högre prioritet för många lag de senaste åren med tanke på möjligheten att kvalificera sig för spel i Europa. Innan Champions League och Europa League kom igång så fanns “Cupvinnarcupen” för de lag i Europa som vann den nationella cupen. Till skillnad från UEFA-cupen så lyckades inget svenskt lag ta sig till final eller vinna Cupvinnarcupen, så framgångarna för cupvinnaren har historiskt inte varit jättestora. I dagsläget får den svenska cupvinnaren kvala till Europa League, och lyckas man ta sig dit så finns det mycket pengar att dra in till klubben. Både prispengar och i form av publikmatcher.

2

Flip bg

Ta del av Mr Green odds boost

Spela med E-legitimation och boostade odds!

 

Svenska Cup finalen 2019

Häcken och AFC Eskilstuna gör upp om titeln i år. Häcken är i skrivande stund med i toppstriden i allsvenskan (3:a) och har visat upp ett stabilt spel under stora delar av säsongen. AFC har däremot inte lyckats leva upp till det fina spel man visat i cupen, där man bland annat slog ut AIK i semifinal. Just nu parkerar laget i bottenstriden (15:e plats) med endast en seger på nio matcher. Senast lagen möttes, den 28/4, vann Häcken komfortabelt med 3-0 på hemmaplan. Årets final kommer att spelas just på samma plats, nämligen Häckens hemmaplan Bravida Arena på Hisingen i Göteborg.

Svenska cupen finalen 2019

Bettingtips Svenska Cupen final 2019

Hos de flesta spelbolag är Häcken storfavoriter med odds kring 1.20 – 1.30 för vinst. Spelvärdet på detta är inte skyhögt, men det finns andra guldkorn att spela på.

 

 

 

 

Status på lagen inför Svenska Cupens final

Häcken är statistiskt sett mycket starka på hemmaplan, och den fördelen kan vara helt avgörande. Att dessutom besegrat AFC med 3-0 på samma plan bara ett par veckor innan finalen gör förstås inte att favoritskapet sänks. Häckens andremålvakt Jonathan Rasheed drog av hälsenan i mitten av maj, men Peter Abrahamsson kommer backas upp av rutinerade Christoffer Källqvist. I övrigt ser det ut som att Häcken kan mönstra starkast möjliga lag. AFC däremot har haft en tung senaste period i Allsvenskan men ser ut att kunna matcha ett bra lag till finalen. På grund av den tunga inledningen av allsvenskan för AFC så bör laget kunna fokusera på att hålla tätt bakåt och satsa på kontringar mot Häcken. Det skulle också betyda mycket för AFC om man fick en framgång i denna match, vilket kan påverka resten av säsongen i allsvenskan. Även om AFC förlorar denna final så har man gjort en mycket stark cup-resa i år. Frågan är dock om man kan ladda om och rå på Häcken i finalen.
Leo-vegas - Spela på Svenska Cupen
leo-vegasleo-vegas100% till 2000 kr4/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.