Bettingtips och speltips Let´s Dance

Snart drar året upplaga av Lets Dance 2019 igång vilket även betyder att det är dags att börja betta på Lets Dance. Den 23:e Mars 2019 drar den 14.e säsongen av av denna danstävling igång, som kommer att sändas i vanlig ordning på Fredag kvällarna i TV4.
I denna artikel kommer vi ge dig bästa odds och bettingtips från våra spelexperter, alt för att din betting på Let’s Dance 2019 ska bli så rolig och gärna framgångsrik som möjlgt!
Programmet startade år 2006 och fortsätter än idag att vara en härlig mix mellan glitter, tävlingsanda och underhållning på hög nivå.  Lets dance vann Årets Underhållningsprogram år 2006 och Årets Program år 2008. Vi kommer ta oss en närmare till på deltagarna i Let’s Dance 2019 i denna text ihop med några härliga odds!

Betway - Betta på Let's Dance 2019
betwaybetway100% till 1000 kr5/5Besök Regler och Villkor

lets dance 2019 deltagare Källa: Tv4.se

Kristin Kaspersen vinnare av Let’s Dance 2019

Våra bettingexperter här på barabetting och spelbolagen tippad rätt när det kom till valet av vinnare av Let’s Dance 2019. Den stora vinnare av 2019 års upplaga av Let’s Dance vanns nämligen av Kristin Kaspersen!
Stort grattis önskar vi henne och vi ser redan nu fram emot Let’s Dance 2020!

Let’s Dance Final 31 Maj – Kaspersen mot Forsberg – Vem tar hem finalen?

Let´s Dance 2019 börjar gå mot sitt slut. 2 deltagare kvar efter att Lance Hedamn Graaf åkte ut förra fredagen i en jämn semifinal. Kvar i Let´s Dance 2019 är nu Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg som nu möts i den stora Let’s Dance finalen.

Vem tror vi vinner? Vi lägger vårt bett på Krisitin Kaspersen i denna final av Let’s Dance! Håller du med oss?

5 Dansare kvar i Let´s Dance den 10:e Maj  – vem blir nästa att åka ur och vem går vidare?

Det återstår fem deltagare efter att Dan Ekborg, LaGaylia Frazer och Thomas Ravelli i tur och ordning fått lämna tävlingen. Förra veckan var det “Back to School”-tema där vi fick lära känna alla deltagarnas beteende i skolan. Som vanligt var det Kristin Kaspersen och Linnéa Claeson som imponerande mest i tävlingen och fick högst poäng av juryn. Duon är föga förvånade de två som är favorit till slutsegern även om oddsen säger att Kristin är snäppet farligare.

Utveckligen har varit enorm hos deltagarna som tagit jättekliv under tävlingen där det har bildats tre skikt när vi nu kliver in “slutspelet”. Trean bland favoriterna att vinna tävlingen är Magdalena Forsberg men hon hade det mycket tufft förra veckan där hon endast fick 15 poäng av juryn och kom tredje sist i Swingalongen.
Betsson - Vem går till finalen i Let's dance?
betssonbetsson100% till 1000 kr5/5Besök Regler och Villkor

Inför Let’s Dance 10/5

När det nu återstår fem danspar har det blivit ett toppskikt med Kristin Kaspersen och Linnéa Claeson som är klara favoriter. Därefter hittar vi “Magda” i mitten medan Lance Hedman Graaf eller Robin Bengtsson enligt spelbolagen blir eliminerad efter fredagens program.Senast var det Lance, eller “Bus-Larre”, som var nära på att ryka ur men Thomas Ravelli hade färre poäng och fick lämna tävlingen. Om alla dansare presterar på topp under fredagens avsnitt kommer det bli Lance och Robin som får kriga om att vara kvar.

De är kvar i tävlingen (Odds att vinna Let’s Dance 2019)

Alla odds är hämtade från Unibet

 
Kristin Kaspersen – 1,25
Den halvnorske Kristin Kaspersen har varit favorit sedan första avsnittet och lyckades som första deltagare att få högsta poäng av samtliga jurymedlemmar i senaste avsnittet. Bli inte förvånad om Kaspersen står överst på pallen när tävlingen är över.Linnéa Claeson – 4,75
Den före detta handbollsspelaren var grym i förra avsnittet och fick nästan full pott så när som på en poäng. I Swingatonen gjorde hon också succé och fick maximala 12 poäng vilket gjorde att hon vann förra avsnittet. Till Kaspersens nivå är det dock ett snepp för mycket för att sno slutsegern.
Magdalena Forsberg – 10,00
“Magda” har haft en enorm utveckling men senaste avsnittet gick inget vidare. Femmor av alla jurymedlemmar som inte var nöjd med West Coast Swingen som visades upp. Är dock oerhört folkkär, har en hög potential och lär vara kvar ett tag till.
Lance Hedman Graaf – 15,00
“Bus-Larre” har varit stabil under hela tävlingen men var för första gången bland de två deltagarna med minst poäng senast. Kan mycket väl ryka ur nästa avsnitt även om juryn verkar hålla honom något högre än Robin Bengtsson enligt poängutdelningen hittills.Robin Bengtsson – 15,00
Charmige Robin Bengtsson har hållt sig kvar i tävlingen men frågan är hur länge till? Senast fick han visserligen en nia av Cecilia i juryn men det blir tufft att hålla sig kvar med tanke på konkurrensen som finns bland de återstående deltagarna .

Let’s Dance Fredagen den 19:e April , vad har hänt och vem tror experterna åker ur 2019 års Let’s Dance tävling

Efter att Sanna Lundell som tredje person fått lämna tävlingen återstår det nu åtta deltagare i årets Let’s Dance. Förra veckan dominerades som vanligt av Kristin Kaspersen som skulle visa upp en mer flörtig sida av sig själv. Det gick minst sagt hem och genom en Cha Cha gick det så bra att hon och hennes partner Calle Sterner slog poängrekord för säsongen. Nu är det upp till bevis igen för favoriten till att kamma hem hela tävlingen.

Unibet - Hur slutar fredagens Let´s Dance?
unibetunibet200% till 2000 kr4/5Besök Regler och Villkor

Speltips Let’s Dance med odds

Känslosam tävling väntar

Det lär bli en känslosam tävling under fredagskvällen. Alla stjärnorna ska tillägna sin dans till en (eller flera) speciella personer. Deltagarna har på förhand valt ut personerna som är enligt följande:

 

 • Thomas Ravelli – VM 94-gänget
 • LaGaylia Frazier – Sin mamma
 • Robin Bengtsson – Sin lillasyster
 • Linnea Claeson – Förintelseöverlevaren Hédi Fried
 • Dan Ekborg – Vännen Pecka Lindgren
 • Magdalena Forsberg – Sin man och två barn
 • Lancelot Hedman Graaf – Sin bror Isak
 • Kristin Kaspersen – Sin pappa
Hajper -Hajpade odds på Let's Dance

Deltagarna ställer upp med följande dans:

 

 • Lancelot & Linn – Slowfox
 • Kristin & Calle – Rumba
 • Dan & Cecilia – Slowfox
 • Linnea & Jacob – Slowfox
 • Robin & Sigrid – Rumba
 • Thomas & Jasmine – Vals
 • LaGaylia & Tobias – Slowfox
 • Magdalena & Tobias – American Smooth

Därför får LaGaylia lämna tävlingen

Den före detta fotbollsmålvakten Thomas Ravelli har fått lägst poäng av juryn två veckor i rad men fick ändå en del uppmuntrade ord senast av juryn om en positiv utveckling. Trots de låga poängen verkar Ravelli ha tittarnas förtroende och inte en enda gång har bronshjälten och hans partner Jasmine varit ett av de två paren med minst röster. Thomas är oerhört folkkär och kommer att vara kvar minst två veckor till. Att han väljer att tillägna låten till bronsgänget från VM 94 kommer inte göra honom mindre populär i stugorna och trots att han är den tekniskt minst skickliga dansaren är det tittarnas röster som avgör i slutändan.

 

Dan Ekborg är en deltagare som spelbolagen inte tror på. Skådespelaren hade näst minst röster förra veckan men lyckades få fler än Sanna Lundell vilket innebär att Ekborg får chansen en vecka till. Att Dan Ekborg och hans partner är paret som återigen är bland de två par med minst röster är troligt.

 

Vi tror dock inte att paret åker ur. LaGaylia var nära att åka ur för två veckor men studsade tillbaka rejält förra veckan. Det känslosamma uppträdandet gick hem hos såväl juryn som tv-tittare. Inför fredagens deltävling kan det dock bli andra förutsättningar för sångerskan. Att hon och Tobias ska dansa en Slowfox ökar inte chanserna – om de inte gör ett fenomenalt uppträdande. Slowfox brukar räknas till den svåraste av tävlingsdanser och om inte alla steg sitter kan det bli en jobbig kväll för LaGaylia Frazier.

 

Många tror att Dan Ekborg åker ur men vi tror LaGaylia får lämna tävlingen före. Dock börjar det närma sig slutet för Ekborg och hans partner i Let’s Dance 2019. Visst kan skådespelaren få problem med Slowfox under fredagskvällen men vi tror att han håller sig kvar tills nästa vecka. Att han klarar sig igenom den tävlingen också känns osannolikt med dagens förutsättningar.

 

Lets Dance Fredag 12:e April Kl. 20.00 på TV4 – Vem blir nästa att åka ur?

Efter att Mendez fått lämna i andra programmet blev det Fab Freddie som fick lämna i fredagens Let’s Dance. Inför tävlingen var det Sanna Lundell som hade lägst odds på att åka ur men hon imponerade enormt i den spanska nationaldansen Paso Doble tillsammans med danspartnern Aaron Brown och hyllades av samtliga jurymedlemmar. Istället var det LaGaylia Frazier som tillsammans med Tobias Bader var det paret som fick näst minst röster under tävlingen. Nu återstår det nio par i Let’s Dance 2019 men redan nu har en klar favorit i Kristin Kaspersen målats upp som vinnare av slutsegern.

Unibet -Spela på Let's Dance här !
unibetunibet200% till 2000 kr4/5Besök Regler och Villkor

Vinnare Let’s Dance 2019

Nio deltagare återstår och det är har redan utstakats en klar favorit. Kristin Kaspersen har imponerat i alla tävlingar hittills vilket oddset 2.00 hos Betsson vittnar om. Främsta utmanare blir Magdalena Forsberg, Robin Bengtsson och Linnéa Claeson.

 

Här är oddsen på alla deltagare från 888sport – Vinnare Let’s dance 2019

Kristin Kaspersen – 2.00

Linnéa Claeson – 4.00

Magdalena Forsberg – 5.50

Lance Hedman Graaf – 6.50

Robin Bengtsson – 7.00

LaGaylia Frazier – 21.00

Sanna Lundell – 21.00

Thomas Ravelli – 21.00

Dan Ekborg – 36.00

888Sport - Betting på Let's Dance med dansande odds
888sport888sport500% till 500 kr5/5Besök Regler och Villkor

Speltips på Lets Dance av experterna:

 • Kristin Kaspersen har imponerat i alla tre programmen och har varit överlägsen oavsett vad för typ av dans det varit. Kristin är deltagaren med både mest spets och bredd och vinner Let’s Dance till oddset 2.50 hos Unibet.
 • LaGaylia Frazier kan mycket väl bli nästa deltagare att åka ur Let’s Dance. Hitta grymma odds hos Betsson.
Betsson - Vem åker ur Let's Dance 2019?
betssonbetsson100% till 1000 kr5/5Besök Regler och Villkor

Spelanalys

Kristin Kaspersen är den deltagaren som imponerat mest av alla. Redan i andra programmet fick hon 21 poäng vilket hon är ensam om i programmets historia. Kristin är omtyckt av det svenska folket och har framförallt visat upp att hon behärskar olika typer av danser. Visst fick hon inte samma höga betyg i tredje programmet då hon av juryn ansågs vara något spänd i skuldrorna. Samtidigt belönades hon med 17 poäng vilket fortfarande fortfarande är väldigt bra och näst bäst i senaste avsnittet.

En som kan hota Kristin på sikt är Magdalena Forsberg. Hon har hittills varit olycksdrabbad då hon inte haft mindre än tre olika partners på tre veckor. Den förre skidskyttedrottningen har anpassat sig bra oavsett partner och nu får vi hoppas att hon hittat rytmen med Tobias. Kan ”Magda” få kontinuitet med sin nya partner kan hon bli ett hot. Hon är omtyckt av såväl juryn som svenska folket och kan mycket väl vara med i finalen.

Kristin Kaspersen känns dock snäppet farligare och att oddsen är så låga redan efter tre tävlingar är ett tecken på att Kaspersen blir att räkna med på riktigt.

Däremot kan LaGaylia Frazier få det tufft nästa vecka återigen. Hon imponerande inte på tittarna senast och var nära att åka ur. Med tanke på hur tuff konkurrensen är kan hon få lämna den 12/4. Det finns sämre dansare i turneringen och Thomas Ravelli är till exempel en deltagare som enligt juryns poäng borde åka ur före LaGaylia. Hur som helst är det tittarnas röster som är de som avgör och där har Thomas Ravelli en fördel. Därför kan det blir så att LaGaylia får lämna i fjärde avsnittet.

Let’s Dance 2019 – Vilka är deltagarna?

Kristin Kaspersen – 2.00

Stor favorit att kamma hem tävlingen och har imponerat under alla programmen. Fick 21 poäng andra programmet vilket är rekord i tävlingens historia. Har den högsta lägstanivån vilket brukar vara en nyckel till seger.

 

Linnéa Claeson – 4.00

Deltagaren med tävlingens färggladaste hår gjorde en fantastisk prestation med en Paso Dablo och fick fina kommentarer av Tony och gänget. Totalt blev det 20 poäng vilket var flest av alla i fredags. Linné Claeson har energi som kan räcka långt.

 

Magdalena Forsberg – 5.50

”Magda” har med sina tre olika partners haft de svåraste förutsättningarna i tävlingen hittills men har anpassat sig bra trots kaotiska former. Kan bli ett hot om slutsegern om hon och Tobias fortsätter klicka lika bra som senast.

 

Lance Hedman Graaf – 6.50

Den unga thaiboxaren och tv-profilen Lance fick näst minst poäng av juryn förra veckan men tv-tittarna vill uppenbarligen annorlunda. Kommer att bli ett hot sent i tävlingen och plockar röster från den yngre publiken.

 

Robin Bengtsson – 7.00

Mycket av Robins deltagande har handlat om kemin mellan honom och hans partner Sigrid och det. Har ryktats om kärleksrelation i medierna, något som dock dementerats av duon. Programledare Hellenius påpekade detta under förra programmet och visst är det paret med starkast band. Den romantiska valsen i senaste avsnittet minskade knappast spekulationerna.

 

LaGaylia Frazier – 21.00

Har passionen och viljan men fick inte riktigt till det förra veckan. Är omtyckt av juryn men det gäller för henne att få folkets röster också. LaGaylia kan mycket väl bli nästa deltagare att få lämna Let’s Dance.

 

Sanna Lundell – 21.00

Hade det tufft i första och andra programmet men i fredags imponerade Sanna stort. Hennes Paso Doble hyllades av juryn och framförallt Tony var imponerad över Sannas utveckling. Klarar hon att fortsätta utvecklas på samma sätt kommer hon att vara med några veckor till men att det blir slutseger känns inte särskilt troligt.

 

Thomas Ravelli – 21.00

Bronshjälten från VM 94 fick kritik för att han inte tog tävlingen på tillräckligt stort allvar. Trots detta har han inte varit nära att åka ur och är en omtyckt profil och glädjespridare. Fick lägst poäng av juryn senast men var ändå inte ett av de två paren med minst röster.

 

Dan Ekborg – 36.00

Fick mycket beröm av juryn under både andra och tredje tävlingen och Ekborg är musikalisk och en tittarfavorit. Trots att han har högst odds att vinna tävlingen känns det inte särskilt troligt att han åker ur redan nu.

 

2

Flip bg

500% Bonus hos 888Sport

500% Bonus hos 888Sport

3

Flip bg

200% upp till 2000 kr

Hämta 200% upp till 2000 kr

Snabbfakta Lets Dance:

Startår: 2006

Antal säsonger: 13 (säsong 14 sänds 2019)

Språk: Svenska

Internationella motsvarigheter: Strictly Come Dancing (UK), Dancing with the Stars (USA), Skal vi danse (NO)

Kanal: TV4

Produktionsbolag: Mastiff

Jurymedlemmar: Ann Wilson, Tony Irving och Cecilia Lazar

Programledare: David Hellenius och Tilde de Paula Eby.

Fördelning vinnare: 10 manliga vinnare / 3 kvinnliga vinnare

lets dance 2019 programledare Källa Tv4

Vilka är deltagarna Lets dance 2019?

Först ut som deltagare i Lets dance 2019 är Thomas Ravelli. Detta välkända namn förknippas så klart med fotboll och den svenska målvakten gjorde hela 143 landslagsmatcher. Vi kommer aldrig glömma den hårresande räddningen under VM 1994 där Sverige tog medalj i USA. Sedan dess har vi sett honom i andra svenska tv-program som Mästarnas Mästare och Superstars. Under våren kommer Thomas att dansa med proffset Jasmine Takács.

 

Linnéa Claesson är en tidigare elitspelare i handboll som senaste gått över till att bli en erkänd influencer. År 2018 bestämde hon sig för att lägga av med handbollen.  Idag ägnar Linnéa sig åt samhällsdebatt och studera juridik. Hon är också kolumnist på Aftonbladet sedan 2017 och ägare av det uppmärksammade Instagram-kontot Assholesonline. Förutom sina handbollsprestationer har hon också blivit tilldelad pris för sitt civilkurage och arbete för mänskliga rättigheter. I Lets Dance dansar hon med Jacob Persson.

 

Nästa deltagare är Sanna Lundell. En svensk bloggare och journalist som bland annat står bakom sin egen hemsida och har arbetat på tv-programmen Sanning och Konsekvens samt Stalkers. År 2013 vann hon pris för Årets fakta- och aktualitetsprogram för det omtalade programmet Stalkers. Hon har också blivit utsedd som Årets Mamma 2009 av tidningen Mama och fått VeckoRevyns pris Guldpennan 2009. I vårens danstävling kommer hon delta med proffsdansaren Aaron Brown.

 

Magdalena Forsberg är en deltagare i den nya säsongen av Lets Dance och är en före detta skidskytt och skidlängdåkare. Hon debuterade år 1994 i världscupen men hade sina glansår mellan år 1997-2002. Då vann Magdalena världscupen sex år i rad, och satte sig själv på kartan som en av Sveriges mest framgångsrika atleter. Hon tilldelades också Jerringpriset för sina prestationer åren 1997, 1998, 2000 och 2001. Idag driver hon bland annat SVT:s serie Mitt i Naturen och ger expertkommentarer under mästerskap. I Lets Dance tävlar hon med den professionella dansaren Fredric Brunberg.

SpelbolagBonusBetygÖverblickGå till
bet3651000 kr i spelkrediter!bonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärna

Recension
 • 100% upp till 1000 Spelkrediter
 • Minsta odds 1.2
 • Minsta insättning 50 SEK
 • 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |

Besök
Regler och Villkor
bethard100% upp till 1000 krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnatom bonustjärna

Recension
 • Få 100% upp till 1000 kr
 • Bonus + insättning ska omsättas 4 ggr
 • Minsta odds 1.8
 • 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |

Besök
Regler och Villkor
nordicbet100% till 1000 Krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnatom bonustjärna

Recension
 • 100% upp till 1000 SEK
 • Omsättningskrav: x8
 • Minsta odds 1.80
 • 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |

Besök
Regler och Villkor
comeonSätt in 500 kr och få 1500 krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnatom bonustjärna

Recension
 • Sätt in 100 kr och få 500 kr
 • Badmadrass och doodlepenna!
 • Omsättningskrav sport: x8
 • Omsättningskrav casino: x30
 • Minsta odds 2.0
 • 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |

Besök
Regler och Villkor

Nästa deltagare som ska vara med i tävlingen är LaGaylia Frazier. Denna kända sångerska, ursprungligen från USA, har tidigare varit med i svenska tv-program, bland annat som jurymedlem i Talang och deltagare i Körslaget, Stjärnornas Stjärna, Så Ska Det Låta samt Melodifestivalen. LaGaylia har dessutom släppt fler egna låtar och album samt varit med i teateruppsättningar. I årets Lets dance tävlar hon tillsammans med Tobis Bader.

 

Den svenska skådespelaren Dan Ekborg är också uttagen som deltagare Lets dance 2019. Han syntes först på film år 1973 och är fortfarande aktiv. Dan Ekborg medverkar bland annat i Jönssonligan, Beck, Se upp för Dårarna, Sommaren med Göran, Tomten är far till alla barnen, och många fler. Dan har blivit nominerade och vunnit flera svenska filmpris under årens gång. Cecilia Ehrling Danermark är Ekborgs danspartner under årets upplaga av Lets Dance.

 

Lancelot Hedman Graaf är den yngste deltagaren i Lets Dance i år. Denna 18-åring är ny för det svenska folket, men hans föräldrar Magdalena Graaf och Magnus Hedman är dock kända namn. Däremot har vi fått se mer av Lance i hans realityserie “Lance vs Livet” under hösten år 2018 där man följer hans liv och resa mot att bli världsmästare i MMA. Han tävlar i år med Linn Hegdal.

Programledaren Kristin Kaspersen kommer under våren få stå på andra sidan och bli deltagare. Hon har tidigare lett tv-program som Biggest Loser, Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan, Fångarna på Fortet, Spårlöst och flera. Kristin jobbar också som författare och krönikör. Under Lets Dance tävlar hon med Calle Sterner.

 

Nästa deltagare är van att stå i rampljuset och prestera. Robin Bengtsson är artisten som slog igenom i Idol 2008 och senare i Melodifestivalen 2016 som nu ska knyta på sig dansskorna tillsammans med en som också deltagit i Sveriges största musiktävling. Nämligen Sigrid Bernson. Han vann tävlingen med låten “I can’t go on” och kom till sist femma i Eurovision Song Contest.

 

Méndez är nästa deltagare Lets Dance 2019 som har en lång karriär som sångare och dj. Sedan år 1999 har han gjort musik som både dj och solosångare. Ursprungligen från Chile, kom han till Sverige år 1986 men har återvänt till hemlandet för att vara politisk aktiv. I årets Lets Dance-upplaga dansar han med Malin Watson.

 

Liksom Kristin får nu Fab Freddie (Freddie Svensson) ändra perspektiv och komma fram bakom produktionen. Freddie har arbetat med tv-produktion som publik- och deltagaransvarig på bland annat Lets Dance. Han blev prisbelönad år 2013 på Riagalan för sina produktioner. Han är också känd ifrån Youtube-nätverket Splay där han också slog igenom som programledare, vilket senare skulle ta honom till Barnkanalen och sidekick i Melodifestivalen. I Lets Dance dansar han med proffset Maria Zimmerman.

deltagare lets dance 2019 Källa: TV4.se

Vem vinner Lets dance 2019?

Så vem kommer att vinna Lets Dance 2019? Startfältet är likt tidigare år fullt med omtyckta personligheter och starka idrottare. Det finns många aspekter att väga in när det kommer till vem som kommer att stå som vinnare. Antingen så har de med starka personligheter och som är influensers en fördel då de redan har en trogen skara följare. Dock har vi starka idrottare som är vana vid tävlingssammanhang och att träna hårt. Startfältet i år är tufft och tävlingen kan ta vilken riktning som helst.

 

Tittar man på tidigare prestationer och de professionella danspartners som våra kändisar blivit tilldelade. Förra året stod Fab Freddies partner Maria Zimmerman i final. Calle Sterner (Kristin Kaspersens danskamrat) har också kommit till final år 2012 och 2017, dock utan vinst. Malin Watson (Méndez partner) vann år 2017 och Sigrid Bernsson (Robin Bengtssons partner) har två vinster, år 2012 och 2014. Den som har bästa tidigare-resultat är Cecilia Erhling Danemark som ska dansa med Dan Ekborg. Hon gick till final år 2014 och har vunnit år 2007, 2010, 2013 och 2015. Vem vet vad den här säsongen har att erbjuda?

Betta på vinnaren av Lets Dance 2019 redan nu!

Redan idag kan du betta på vem som kommer att ta hem glasskon. Just nu är Magdalena Forsberg favorit att vinna Lets Dance 2019. Att hon står som slutlig segrare har oddset 3,50 och att hon är en av två finalister har oddset 1,65. I täten som slutgiltig vinnare står också Robin Bengtsson med oddset 4,50, Kristin Kaspersen med 5,50 och Thomas Ravelli på 6,50. Högsta odds har Fab Freddie på 51,00 och Dan Ekborg på 31,00. Odds hämtade på Unibet.se.

Unibet - Vinner favoriten? Lägg ditt bett här!
unibetunibet200% till 2000 kr4/5Besök Regler och Villkor

Vem vann Lets Dance 2018?

Förra året var det en jämn kamp mellan två artister och underhållare. Melodifestivalens skönsångare och renskötaren Jon Henrik Fjällgren stod mot populära svenska Youtube-komikern Daniel Norberg i finalen i Lets Dance 2018. Till slut var det Fjällgren tillsammans med proffsdansaren Katja Luján Engelholm som stod som vinnare.

Hur hittar man bästa odds på Lets Dance 2019?

Du hittar Lets Dance odds på flera olika ställen. Flera spelbolag och online casinon erbjuder spel på underhållningsprogram som Lets Dance. En bra taktik är att se över odds hos flera spelbolag för att kunna jämföra hur deltagarna ligger till på diverse hemsidor. Men kom ihåg att betta på underhållning likt Lets Dance inte är likt att betta på sport, då man inte kan använda sig av tidigare resultat för att kunna lägga upp en strategi. Här handlar det mer om att försöka förutse vem som kommer vara en trolig vinnare utefter olika faktorer. Alltså handlar betting på underhållning mer om slumpen, till skillnad från sport.

Kan man betta på flera marknader och hur kan man streama Let’s Dance 2019?

Det vanligaste att spela på är såklart vem som kommer att vinna hela tävlingen. När tv-sändningen sedan har börjat kan flera varianter på odds att komma ut, till exempel på vem som får högst poäng under deltävlingarna, vem som får första trippel-tian och så vidare. Ett annat populärt odds är vilka som kommer att stå i final. Det är lättare att pricka ut två av elva deltagare än en ensam vinnare. Dock finns större utdelning på de svårare oddsen.
Om man vill streama Let’s Dance 2019 så funkar TV4 play perfekt för detta.

Nu kör vi!

Du kan börja betta på Lets Dance 2019 redan nu. Årets tävling börjar på fredagen den 22 mars. 

Betsafe- Betting på Lets Dance 2019 här!
betsafebetsafe100% till 500 kr5/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.