Live stream -sport och betting live på nätet

Att live streama sport hos ett spelbolag är enormt smidigt. Som regel syns det en lite video-ikon bredvid matchen om den visas av spelbolaget. För att kunna se live stream sport hos bettingsidor brukar det som regel krävas att man har ett positivt saldo, alternativt att ditt senaste spel är placerat inom ett dygn eller på den matchen du vill titta på. Exakta regler varierar från bettingsajt till bettingsajt så kolla in för att vara säker.

Spelbolag som erbjuder live stream sport

Vi  har valt fyra spelbolag med de bästa rättigheterna inom livestream valts ut och är du medlem hos någon av spelbolagen nedan kan du dagligen ta del av riktigt bra sport i direktsändning helt gratis. Vi börjar med världens största bettingbolag nämligen BET365. Vi kommer gå mer ingående på hur man kan streama på denna bettingsida.

Bet365 -världens största live stream

bet365-livestream

Världens största bettingsajt sett till omsättning är också den spelsida som har bäst utbud av live stream sport, framförallt för den som föredrar fotboll. Här hittas såväl FA-cupen, La Liga, Serie A, Bundesliga och mycket annat. Spelbolaget grundades av britten Denise Coates år 2000 och är idag den dominerande aktören på marknaden. Förutom fotbollsrättigheterna visar spelbolaget NBA, Grand Slam-turneringar i tennis och mycket annat.

Hur live streamar man?

För att kunna live streama hos BET365 följ dessa 5 enkla steg:

1. Gå till Bet365s hemsida

2. Tryck på ”registrera” eller logga in

3. Fyll i alla uppgifter och gör en insättning

4. Välj det odds och marknad du vill betta på, och lägg ditt bet

6. Tryck på “Livestream” fliken i högra hörnet

5.Nu kan du streama  live!

Enklare än så här är det nog svårt att få. Nu är det bara att luta dig tillbaka och titta på din favorit match live. Tänk på att du måste ha plus saldo på ditt Bet365 spelkonto för att kunna utnyttja live stream funktionen.

Hur kan man kolla live via chromecast?

Vill du se livestream från PC till TV via Coromecast ska du klicka på din webbläsares “tre prickar” längst upp till höger. Sedan ska du välja cast. Här nedan har vi klippt ut hur man går till väga:

live-stream-cast

Hur du live streamar med fullskärm

Många som gillar att spela på odds och betting live och via live stream föredrar att kunna se matchen på fullskärm. Detta funkar fint hos Bet365 live stream. Följ instruktionerna i videon nedan:

Exempel hur man kan betta i livestreaming

Tvåmålsledning

Lägger man ett bet på specifika utvalda matcher att ett lag leder med 2 mål så sker en automatisk utbetalning av sin vinst i samma sekund som det laget gör andra målet. Hur matchen sedan än slutar så har man fått tagit del av sin vinst ifall man lagt ett bet med tvåmålsledning.

0 mål under hela matchen

Ifall en match man lagt ett bet på slutar helt utan mål, alltså 0-0 och man lagt exempelvis ett bet på 2-1 så betalar Bet365 tillbaka hela din insats på ditt lagda bet. Bet365 ger alltså spelarna en ny chans att lägga nytt bet fast man inte lagt det vinnande resultatet. Gäller endast vid utvalda matcher som slutar helt utan mål.

Funkar live streaming på mobilen hos BET365?

Allt som går att livestreama på Bet365 fungerar minst lika bra via en mobil enhet som via en dator. Helt felfritt kan du använda din webbläsare men Bet365 erbjuder ärgen en app att ladda ner som alltid är uppdaterad och anpassad för att kunna leverera bästa grafik och tekniska förmåga. Med Bet365 i sin mobila enhet kan man följa sina favorit matcher när som helst och var som helst man än befinner sig. Kanske påväg till jobbet eller skolan på bussen eller kanske som ett sällskap vid lite längre pauser i soffan. Man behöver aldrig mer hitta på en dålig ursäkt för att riskera gå miste om sin favorit match som sänds live på sidan.

bet365-livestream Klicka här för Live Stream

Snabba frågor och svar Bet365 livestream

 

Kostar Bet365 live stream något?

Det är gratis att använda Bet365s live stream funktion. Kravet är att du har ett plus saldo (pengar på Bet365 konto) alternativ att du  lagt att spel under de senaste 24 tmmarna. Då kommer du utan problem kunna se mängder av live stream.

Livestream och live odds, funkar det?

Absolut kan man det! Att live betta samtidigt som man live streamar sin favorit sport hör ihop. Tryck på  ” liveodds” och börja betta direkt.

Problem med live stream-hur går jag tillväga?

Börja först med att kolla på ett par Internet sidor för att se om ditt internet är fungerande. Märker du att det enbart är BET365 som inte funkar vänligen kontakta deras kundtjänst.  I annat fall kontakta din internetleverantör så kommer de säkerligen hjälpa.

VIlken tid startar live streamingen?

Live streamingen börjar ungefär ett par minuter innan matchstart. Hitta det sport evenemang som du vill livestreama så ploppar det upp en ruta,sen är det bara invänta matchstart.

Kan jag se alla evenemang via livestream?

Bet365 visar mer eller mindre all sport live, dock kan det finnas undantag. Kontakta deras kundstjänst så kommer de hjälpa dig vidare ang vilke evenemang du kan se via deras live stream.

Vilket systemkrav krävs för livestream hos Bet365?

För att Bet365 livestream ska funka behöver du ha minst Windows XP eller Mac OSX 10.6 Snow Leopard eller senare. Utöver detta behöver du även ha de senaste uppdateringarna av någon av följande internetoperatörerna: Chrome, Safari, Firefox eller Opera.

Bet365- världens största bettingbolag med bäst live stream
Bet365Bet365HÄMTA DINA SPELKREDITER5/5 18+ |bosatt i Sverige| nya spelare|utbetalningar exkl| insatsen i spelkrediter villkor|tidsbegränsningar |undantag tillämpas | minsta odds 1.2 |spela ansvarsfullt|stodlinjen.se|Regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

Betsson/Nordicbet

Bägge spelbolagen går under en och samma koncern och är framförallt riktigt vassa på hockey. Nordicbet var tidigare huvudsponsor för SHL, en roll som Betsson sedan tog över. Betsson är därför den enda som har möjlighet att visa SHL av alla spelbolag och när man dessutom kan se CHL och KHL hos aktören, är det kanske det enda vettiga alternativet för den som gillar att betta live och titta på hockey hos ett och samma spelbolag. Betsson och Nordicbet är idag giganter och har självklart mer än bara hockey i sitt utbud av live streamad sport. Framförallt har Betsson en riktigt bra tablå där du kan se vilka matcher som visas varje dag och i framtiden. Då är det enkelt att planera vilka matcher som man ska titta på hos spelbolagen.

Nordicbet-odds och betting på SHL
NordicbetNordicbet100% till 2000 SEK4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.se Besök Regler och Villkor

Unibet

Rutinerade Unibet, grundat 1997, har flera tunga rättigheter inom fotbollen men är så mycket mer än bara så. Framförallt är man också väldigt vassa på tennis som man har flera rättigheter inom. Hos Unibet hittas verkligen allt när det kommer till live stream sport och man har till och med en egen TV-kanal Unibet TV där det bland annat visas Bundesliga, Serie A och Ligue 1. Man visar samtliga matcher av flera av Europas toppligor i fotboll vilket gör att allt fler vänder sig till just Unibet när det kommer till att titta och betta på fotboll.

2020 går Unibet dessutom in som huvudsponsor för allsvenskan i fotboll vilket gör att man stärker sitt varumärke ännu mer bland de svenska spelarna och fotbollsintresserade. Då kommer man säkerligen också att kunna visa matcherna i Unibet TV vilket adderar en stark rättighet till ett redan gediget utbud.

Unibet - betta på Tennis och fotboll
UnibetUnibet200% till 2000 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor