Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

När du spelar på Roy Richie sajt behöver du inte ha tråkigt i väntan på att spelbara matcher ska dyka upp. Det finns nämligen en hel drös olika sporter att betta på. Självklart finns alla stora spelmarknader tillgängliga men sedan finns det en mängd roliga uppstickare. Några av våra favoriter där är MMA där det alltid är lika spännande att betta eftersom man aldrig vet när det kan komma en knockout från ingenstans, och e-sporter som tagit över världen helt, och där Roy Richie har löjligt många alternativ att betta på.

Bonusar i mängder hos Roy Richie

Som alla andra sportsbettingsajter av rang får du alltid en välkomstbonus när du börjar spela på Roy Richies sajt. Du sätter in minst 100 kronor för att vara med och kan som mest få 1500 kronor i bonus. Bonusen får du in på ditt spelkonto när du omsatt insättningen en gång till ett odds på minst 1.80. Tänk på att bettet måste vara avslutat innan du får din bonus så det är inte läge att sätta allt på en svensk vinst i sin öppningsmatch i fotbolls-VM till exempel. När du fått in bonuspengarna på ditt konto behöver du omsätta dessa samt din insättning 10 gånger. På singlar måste oddset vara minst 1.80 medan du på kombobets måste ha minst tre bet med minst 1.60 i odds per bet, och totalt minst 4.10 i odds.

Andra fördelar med Roy Richie

Vår absoluta favorit när det gäller de senaste trenderna inom sportsbetting finns givetvis även hos en spelsajt i Roy Richies kaliber. Vi pratar såklart om cash out-funktionen. Nuförtiden behöver man inte sitta på högspänn i slutminuterna av en match man bettat på. Man har alltid möjligheten att få ut en del av sin vinst genom cash out. Om du vill säkra en del av din vinst men ändå spara lite spänning kan du göra en partiell cash out. Perfekt för lite lagom spänning i vardagen samtidigt som man kan undvika maxpuls. Funktionen gäller både på vanliga spel och livespel.

Kunglig support

Supporten hos Roy Richie är känd för att vara hjälpsam och trevlig. Den är tillgänglig varje vardag från kl 09 till 22 och på helgen från 12 till 22. Mejladress är support@royrichie.com och om du vill hellre prata med supporten via telefon finns även den möjligheten. Du ringer då till +4578755277 för extra trevlig hjälp.

Mängder av insättningsalternativ

Listan på alternativ att sätta in pengar hos Roy Richie är lång. Alla klassiker som brukar finnas i plåboken, som Visa och Mastercard funkar. Även de två stora internetplånböckerna Skrill och Neteller. Känner du att du är lite mer nyskapande kan du använda Paysafecard istället.

Sammanfattning 

Stort spelutbud med bra odds. Flera bra bonusar att välja på. Möjligheten att casha ut din vinst helt säkert innan matcherna är slut. Många insättningsalternativ och grymt trevlig support. Låter det bra? Isåfall är det bara att börja spela på Roy Richie.

Detaljer
Hemsida
Insättningsmöjligheter
Betyg5/5
Spelutvecklare
Bonus100% upp till 1500 kr
Kundtjänst
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up