Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

Gå in på Betfair från och med 1:a januari för att betta vidare på nätet!

PaddyPower är ett av världens största spelbolag och de har ett enormt utbud av olika sporter och typer av spel. PaddyPower är ett irländskt spelbolag och därför är sidan i sin helhet på engelska.

Det körs hela tiden olika kampanjer i form a gratisspel, chans till att vinna gratisspel ifall resultat slutar lika och så vidare. De har även en schysst välkomstbonus som du kan läsa mer om nedan. PaddyPower har även garanterade vinster på sina hästkapplöpningsspel och mycket mer.

Kundtjänst och support

PaddyPower jobar hela tiden för att tillfredställa sina kunder optimalt och är väldigt lyhörda. Har du synpunkter kan du lämna dom i deras suggestion box som finns i högra hörnet på sajten.

Vill du komma i kontakt med supporten gör du det enklast via chatt. Du kan även välja att ta det via telefonen eller e-post. Du får snabba informativa svar och bemötandet är precis som det ska vara, klockrent.

Varför ska du välja PaddyPower?

Det är ett seriöst och stort spelbolag med tusentals nöjda kunder. Du får bra odds och har stor variation av olika sporter/spel, Sidan i sin helhet är mycket snyggt designad och att hitta rätt har aldrig varit enklare. Det allra bästa med PaddyPower är att de är oerhört lyhörda och verkligen tar till sig de synpunkter kunderna har.

Förutom god kundservice, bra odds och en användarvänlig sajt finns det även andra faktorer som speglar in nämligen bonusar och kampanjer. Som ny kund kan du ta del av det schyssta gratisspelet men det finns även andra kampanjer du kan ta del av för att minimera risken av förlust som förhoppningsvis leder till tillskott på spelkontot.

Slutligen

Vi på barabetting.com har bara bra erfarenheter som spelare hos PaddyPower och något som vi verkligen uppskattar är deras statistikcentral. Där kan du kolla hur tidigare resultat sett ut för olika lag eller utövare så du kan kika hur deras form ser ut när just du kan spela.

Ta del av deras gratisspel och se ifall PaddyPower är något för dig, lycka till!

Detaljer
Hemsidapaddypower.com
Insättningsmöjligheter
Betyg5/5
Spelutvecklare
Bonus
KundtjänstChatt, e-post och telefon
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
paddypowerpaddypower5/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.