Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

OddsAutomaten har gått ihop med Bethard, kika in vår recension om dem istället för att få en bra insyn om vad som väntar när du börjar spela där!

OddsAutomaten – en komplett sajt

Oddsautomaten erbjuder allt från jackpottslottar till en riktigt rolig livebettingprodukt. Här har vi en recension där vi går igenom allt som du behöver veta om OddsAutomaten!

OddsAutomaten bonus

OddsAutomaten har en gedigen välkomstbonus till nya spelare. De dubblar din insättning upp till 1200 kr. Det är också ett lågt omsättningskrav på x8.

OddsAutomaten support

Supporten består av ett framgångsrikt team som handplockats från andra spelbolag. Det enklaste sättet att nå OddsAutomaten support är genom live chatten. Den har öppet mellan 09:00 till 01:00 varje dag. Mejl supporten sitter dygnet runt och svarar på problem eller frågor som uppstår. Den nås på “support@oddsautomaten.com”.

OddsAutomaten utbud

Hos OddsAutomaten kan du spela på alla stora sportevenemang. Det erbjuder bra odds och många olika spelmöjligheter. De har en av branches snyggaste live betting.

Med OddsAutomatens grymma betting bonus och gedigna sport plattform ser vi OddsAutomaten som en gedigen sportprodukt.

 

 

Detaljer
Hemsidawww.bethard.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
SpelutvecklareBra sportprodukt
Bonus100% till 1200 kr
KundtjänstLive chatt, Telefon och E-post
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
oddsautomatenoddsautomaten100% till 1200 kr4/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.