Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

Kicksbet

En fågel viskade att det inom kort kommer att lanseras en sports book som kommer att vara något alldeles extra. Kicksbet är namnet och denna spelsajt kommer enligt uppgifter att ta världen med storm och inget kommer någonsin att bli sig likt efter att denna aktör klivit in på marknaden.

Mystiken och Kicksbet går hand i hand

Vi vet ännu inte vilka det är som ligger bakom Kicksbet, men enligt trovärdiga källor är det människor som har åratals erfarenhet av spelbranschen som filar på detta projekt. Det är alltså ett redan väl etablerat spelföretag som ligger bakom, det är det enda vi vet än så länge. Vi hoppas att du, precis som vi, är oerhört taggade på att få reda på mer om denna nykomling,Kicksbet, och vi kan bara spekulera om vad denna sajt kommer att tillföra spelbranschen.

Förhoppningsvis kommer Kicksbet i sinom tid att kunna konkurrera med de andra storheterna inom spelvärlden så som Mr Green, Interwetten, Unibet och alla de andra spelbolagen som är aktiva och ledande på marknaden i dagens läge.

Hur kommer odds och utbud se hos Kicksbet?

Deras bredd på spelutbud lär inte vara sämre än något annat etablerat spelbolags. Det kan vi nästan garantera med tanke på de rykten som florerar. Hos Kicksbet kan man räkna med grymma odds och även troligen live stream. Vi på Barabetting har goda förhoppningar då man sett att det varit en ökning av just live stream och att folk gillar att betta på detta.

Kampanjer och erbjudanden Kicksbet

Några av våra förhoppningar och önskningar är att sajten kommer att lanseras innan det är dags för fotbolls-VM 2018 att dra igång i vårt stora grannland i öst, Ryssland. Som sagt så vet vi inga detaljer om när Kicksbet kommer att gå live med sin hemsida, men det hade varit grymt för fotbollsfanatikerna om de hade kunnat starta upp sin verksamhet innan fotbolls-VM och komma med några grymma kampanjer och bonusar inför detta evenemang.

Kundtjänst hos Kicksbet

Likt de övriga bettingsidorna på marknaden som håller hög standard hoppas vi att även denna sajt kommer att hålla hög standard på sin kundtjänst. Det innefattar bland annat en live chatt som håller öppet dygnet runt, eller åtminstone dygnets allra flesta timmar.

Kicksbet i mobilen

Många av de ledande bolagen på marknaden erbjuder applikationer till smartphones och surfplattor. Med tanke på det teknologiska samhälle vi lever i hoppas vi att även Kicksbet betting inte kommer vara sena med  att erbjuda något liknande. Man vet att Svenska bettingspelare gillar att betta på sina egna villkor och gärna även live.

Sammanfattning av den nya betting bolaget Kicksbet

Vad ska man då ta sig till i väntan på att de som ligger bakom Kicksbet ska gå live med denna nya, beryktade  sports booken? Man kan antingen sitta och rulla tummarna, eller också kan man gå in och hitta något annat spelbolag att spela hos under tiden. Du får mer än gärna gå in och besöka våra andra spelbolag som vi har listat och recenserat här på sajten, så kommer du garanterat att hitta en gedigen spelsajt att fördriva tiden på medans du väntar.

Ett tips på ett spelbolag som är på väg upp mot de riktigt stora aktörerna på marknaden är svenska Bethard. I och med senaste rekryteringen av den svenska världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic är detta ett spelbolag som verkligen är värt att hålla ögonen på i väntan på att Kicksbet ska komma igång med sin verksamhet.

Eftersom vi älskar att spela på odds i alla dess former hoppas vi såklart även att Kicksbet kommer att dela ut en grym odds bonus till alla sina nya spelare på sajten. Här kan du hitta mer info och jämförelser av de olika svenska spelbolagens odds bonusar som finns tillgängliga idag.

Detaljer
Hemsida
Insättningsmöjligheter
Betyg1/5
Spelutvecklare
BonusTBA
Kundtjänst
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.