Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

Betfinal är sedan 1:a januari tyvärr inte tillgängligt för svenska spelare. Prova lyckan på Interwetten

Betfinal erbjuder sina kunder en otroligt snygg och användarvänlig spelupplevelse. Oavsett om du är på jakt efter höga odds eller klassiska slots kommer du hitta det du söker här. Betfinal har fått motta flertalet priset på den årliga EGR Operator Awards-galan, bland annat för bästa sportsbook och för sitt kreativa tänkande!

Betfinal kundtjänst och support

Här finns utrymme för förbättring, även om Betfinals produkt i sig är fruktansvärt vass, så håller deras öppettider för supporten inte riktigt samma episka mått. Öppettiderna i chatten är 12:00 – 21:00 varje dag, däremot är de väldigt hjälpsamma och du lämnar alltid livechatten med ett leende på läpparna. Utöver chatten finns även en mejltjänst om du föredrar det. Det finns även en väldigt bra FAQ-sektion där du säkerligen hittar svaret du kan tänkas söka!

Nytt för Betfinal är att Ultras medlemmar får personlig support via Whatsapp och Messenger.

Styrkor hos Betfinal

Odds, odds och åter odds. Betfinals största styrka är tveklöst deras odds-sektion, den är extremt välgjort och oddsen höga, precis som vi vill ha det! Välkomstbonusen är en annan styrka som få spelbolag kan mäta sig med. Att man som ny spelare kan få 100% i insättningsbonus, upp till hela 1000 kr, är definitivt något att fira!

Avslutning om Betfinal

Betfinal är här för att stanna, så är det bara. Man har redan tagit marknaden med storm mycket tack vare sin generösa välkomstbonus, men även med hjälp av sina höga odds och löpande kampanjer. Om du inte redan öppnat ett konto hos Betfinal så bör du göra det omgående, sällan har det varit såhär lätt att få en saftig bonus till ett förmånligt omsättningskrav!

Detaljer
Hemsidawww.betfinal.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
SpelutvecklareNetEnt | PLAY'n GO | MicroGaming | Evolution Gaming | Quickspin
Bonus
KundtjänstLivechatt | Email | Whatsapp | Messenger
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
betfinalbetfinal4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up