Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

Vi har testat Sportsbook-produkten på 24hBet som kan sammanfattas som: Snabb och enkel med en helgjuten mobil plattform – som ger dig odds på alla svenska och internationella ligor. VIKTIGT 24h Bet är har ersatts av UNIBET.

Läs nedan för en grundlig utvärdering:

Spelutbud & Odds:

24hBet Sportsbook lär garanterat inte göra dig besviken – med sitt enorma spelutbud. Med över 14,000 live-events varje månad, över 50 sporter samt över 250 olika typer av betting – lämnas inget åt slumpen även för den mest fanatiskt hängivna sportsbettaren.

Bland ligorna får du störst fokus på de svenska ligorna – som innefattar odds från Allsvenskan till Division 4 i fotboll, samt odds på SHL till Hockeyettan. Som ännu ett dragplåster får du även marknadens högsta odds på Allsvenskan och SHL hos 24hBet.

Självklart hittar du odds på alla stora internationella ligor och cuper som Premier League, Champions League, NHL, NBA, bara för att nämna några få. Välj och vraka bland dina favoriter!

Förutom traditionella sporter hittar du även möjlighet att betta på dataspelsligor, så kallad “e-sport”. På 24hBet Sportsbook innebär det betting på Starcraft.

Vad gäller användarvänligheten så kan du på bara några klick bläddra fram din favoritliga, och på ytterligare några klick lägga dina bets.

Live Betting

24hBet Sportsbook ger dig möjlighet att lägga bets under pågående match i deras Live Betting. Både på din mobil och desktop. Du kan betta på odds som uppdateras i realtid, och dina spelkuponger blir snabbt rättade när spelet fått ett resultat.

Du kan lägga coola bets på 24hBet Live Bet som: vem tar nästa hörna, vem får nästa gula kort, bets på resultat för specifika perioder, bets på nästa matchvinnare och många fler unika betting-objekt!

Välkomstbonus

När du skapat ett nytt konto hos 24hBet via vår länk kan du ta del av en exklusiv välkomstbonus på 100% upp till €50. Allt du behöver göra är att omsätta pengarna 11 gånger till ett odds på 2.00 eller högre och pengarna är dina. För att ta del av bonusen krävs det att du gör en insättning med koden SVERIGE100.

Mobil plattform

24hBet har en fullt fungerande mobil plattform för Sportsbook vilket gör att du med valfri mobil enhet, både enkelt och snabbt kan lägga dina bets.

Du knappar in adressen www.24hbet.com på din mobila enhet, klickar på “Odds” och vips så har du alla odds till hands. Allt välorganiserat, snyggt och prydligt i flikar om “Live Odds”, “Alla Odds” och “Populära events”. Fliken “Alla Odds” radar upp alla sporter med underrubriker sorterade efter land och liga. Propert och enkelt! “Live Odds” visar dig pågående matcher där du kan betta live och direkt med din mobil. Extremt fiffigt!

Dessutom rundas det av med en sökknapp där du snabbt kan knappa in din favoritliga och match – för att direkt få fram dina önskade odds.

Unibet har ersatt 24h Bet

Detaljer
Hemsidawww.24hbet.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus
Kundtjänst24/7
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
24hbet24hbet4/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.