Spelbolaget är inte tillgängligt för spelare i Sverige från och med 1 Januari 2019. Kolla på andra Svenska licensireade spelbolag här.

1XBet är sedan 1:a januari inte vara tillgängligt för Svenska spelare. Prova lyckan hos Nordicbet istället!

1xBet kanske inte är det största och mest omtalade spelbolaget på marknaden. Den sanningen är dock något som mycket väl kan komma att skrivas om efter att folk upptäckt vilket enormt utbud av spel som erbjuds på sajten. Här finns i stort sett allting, och för alla er som föredrar att spela på e-sport så kan vi glatt meddela att man även täcker denna genre!

Oddsutbud hos 1xBet

Det som inte finns att spela på hos 1xBet är inte värt att spela på, ett påstående som vi med säkerhet kan skriva under på. Man täcker alla marknader du kan tänka dig, alltifrån mer vanliga sporter som fotboll och tennis till e-sport. E-sport som kommit att växa något enormt under den senaste tiden och konstigt är väl inte det när man ser vilka skickliga utövare som är inne i sporten.

Inne på oddssidan så har du alla sporter listade i menyn till vänster, det är bara att välja och vraka. Skulle du inte hitta det du söker så kan du alltid använda dig utav sökfunktionen, alternativt kontakta någon i supporten.

Kundtjänst hos 1xBet

Supporten hos 1xBet kan du vända dig till med en gång då du har några frågor eller stöter på problem under tiden som du spelar på sajten. Du kan vara säker på att hjälpen du får är bra, snabb och mycket hjälpsam. Supportagenterna som jobbar för 1xBet är mycket tillmötesgående och är väl insatta i sidan och alla dess funktioner.

Om inte livechatten skulle vara öppen så går det utmärkt att skicka iväg ett mail så har du svar så fort någon öppnat inkorgen vilket sällan tar mer än ett par timmar, oftast betydligt snabbare än så!

1xBet i mobilen

Självklart så kan du även spela 1xBet i mobilen. Man har skapat en applikation som är fullt anpassad för både iPhone, Android och flera andra tillverkare. I din mobil finns alla spel du kan tänkas vara på jakt efter och vad som verkligen kan rekommenderas är livebetting. Vart du än befinner dig så kan du följa matchen du ska spela på och se livestatistik om hur det går för de båda lagen som spelar. Ladda ner appen och sätt igång med spelande, det tar inte mer än ett par minuter innan du är inloggad och redo!

Betalningsmöjligheter hos 1xBet

Den betalningsmetod du inte hittar hos 1xBet, det är mest troligt någon som inte är värd att använda sig utav. Man erbjuder nämligen en lista utav betalningsmetoder som ingen annan. Här finns allt ifrån vanliga kreditkort till kryptovalutor att betala med.

Behandlingstiden varierar såklart beroende på vilken metod du använder dig utav. De vanliga betalningskorten som till exempel Mastercard och VISA går förhållande snabbt. För att se en komplett lista med samtliga metoder så ber vi er kika in hos 1xBet.

Sammanfattning utav 1xBet

Vart ska man börja? 1xBet är på många sätt ett bolag som inget annat. Utbudet är extremt stort och det är lätt och komma bort i djungeln utav spel. Totalt sett så är det ett mycket bra alternativ då man erbjuder en generös bonus, snabb support om du skulle behöva hjälp och en riktigt vass applikation för mobilen! Så vill du testa något nytt spännande när du ska sätta igång med ditt spelande, testa 1xBet.

Detaljer
Hemsida
Insättningsmöjligheter
Betyg1/5
Spelutvecklare
Bonus
Kundtjänst
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
1xbet1xbet1/5Besök Regler och Villkor

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.