Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos LeoVegas: 8.00 på att Atletico vinner Europa League-finalen!

Publicerat 16/5-2018

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Ikväll ska det avgöras vem av Marseille och Atletico Madrid som får titulera sig Europa League-mästare säsongen 17/18. LeoVegas ger ut en helschysst oddsboost där du får åtta gånger pengarna om Atletico Madrid vinner. Erbjudandet gäller för alla nya medlemmar och det bästa är att du får vinsten helt utan omsättningskrav!

LeoVegas odds

Atletico Madrid favoriter på förhand

Marseille har chansen att vinna sin första titel i europasammanhang på hela 25 år. Den klassiska klubben har tagit sig samman efter några tuffa år och är nu med i fighten om Champions League-platserna på allvar igen. Laget ligger fyra i Ligue 1 med en match kvar och har tre poäng upp till Monaco på andraplatsen, vilket betyder direktkvalificering till nästa säsongs Champions League.

Det ska dock mycket till om Marseille ska knipa andraplatsen då de måste vinna sin sista match mot Amiens samtidigt som både Monaco och Lyon förlorar sina. Därför är fransmännen mer eller mindre piskade att vinna kvällens final, men det är lättare sagt än gjort mot ett urstarkt kollektiv i form av Atletico Madrid.

Hämta din oddsboost hos LeoVegas här

Europa League är Atletico Madrids enda chans på en titel denna säsongen. Efter en trevande inledning på säsongen har laget spottat upp sig efter årsskiftet och ligger nu tvåa i La Liga med en omgång kvar, där de behöver en pinne mot Eibar för att säkra andraplatsen framför lokalrivalerna Real Madrid.

Inte så pjåkigt, även om de skulle behöva vinna kvällens final för att vara helt nöjda med säsongen. Chanserna att det inträffar är på förhand väldigt goda då Los Rojiblancos sett otroligt solida ut sedan de kom in i turneringen. På de åtta matcher de har spelat har laget bara släppt in tre mål och Jan Oblak har dessutom fått hålla nollan i fem av dessa.

Båda lagen ser ut att kunna matcha starkast möjliga startelvor, dock saknar Atletico sin huvudtränare Diego Simeone, som alltjämt är avstängd. Trots detta är det spanjorerna som är favoriter och vi tror att de blir för starka för ett Marseille som bara vunnit en av nio bortamatcher i Europa League hittills.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten på 8.00 att Atletico Madrid vinner finalen:

  1. Skapa ett konto hos LeoVegas och välj sportbonus
  2. Sätt in 200 kronor och placera ett bet värt 50 kronor på att Atletico vinner
  3. Vinner du får du vinsten helt utan omsättningskrav

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se