Hem rekar-fotboll Du är här

10 gånger pengarna hos LeoVegas vid svensk seger imorgon!

Publicerat 23/3-2018

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Första träningslandskampen inför fotbolls-VM för vårt älskade landslag år 2018 spelas imorgon kväll mot gästande Chile hemma på Friends Arena. Vad är då bättre än att kröna denna med fruktansvärt boostade odds? Spelar du för 50 kronor på att Sverige vinner matchen LeoVegas får du hela 10 gånger degen om det inträffar!

Leovegas logg

Janne Andersson och hans ledarstab har fullt upp med förberedelserna inför fotbolls-VM i Ryssland som startar om lite mer än två månader. Denna landslagssamling innehåller två träningsmatcher mot Chile och Rumänien. Chile möter vi som sagt hemma på vår nationalarena Friends imorgon och Rumänien ställs vi mot på bortaplan på tisdag kväll.

Förberedelserna inför fotbolls-VM 2018 är i full gång

Som en extra krydda och för att få upp pulsen lite inför det stundande allvaret har därför LeoVegas varit generösa nog att bjuda på extremt fina odds på morgondagens drabbning mot Chile. Vi kan lova dig att du inte hittar bättre odds någon annanstans än just här. Är du inte redan medlem hos LeoVegas är det bara för dig att öppna ett spelkonto, sätta in pengar och spela 50 kronor på att Sverige vinner matchen. Skulle detta ske för du alltså hela 10 gånger pengarna! Och det bästa är att din vinst kommer helt utan några som helst omsättningskrav. Du får alltså cashen rätt ner i fickan.

Resan till fotbolls-VM i Ryssland 2018 har sannerligen inte varit lätt. Däremot har den varit lång och väldigt tuff. Men Janne Andersson har sedan intåget som förbundskapten verkligen svetsat samman truppen och dragit lite mer åt Lars Lagerbäck-hållet, alltså att skapa en lagmaskin. 4-4-2 med en tydlig gameplan är receptet till framgång när det gäller svensk fotboll internationellt verkar det som.

Efter att ha kommit tvåa bakom Frankrike i kvalgruppen inför fotbolls-VM 2018 skulle Sverige få ställas mot antingen Danmark, Schweiz, Italien eller Kroatien i en playoff. Givetvis blev det nitlott och när svenskarna fick se att det stod Italien på lotten var det nog många som tappade modet fullständigt. Men inte landslagsspelarna. Efter två matcher där samtliga verkligen spelade för och gav allt för sitt land var det istället de gulklädda som kunde hämta ut en biljett till fotbolls-VM i Ryssland till ett vilt jubel nere i Italien.

Jakob Johansson skrev in sig i historieböckerna med det viktigaste målet i hans karriär när han i första playoff-mötet hemma på Friends Arena stänkte in det enda målet över två möten. I returmötet nere i Italien var det inte många som trodde att Sverige skulle hålla i detta och det var en stor anstormning som Gli Azzurri stod för under 90 minuter. Men ledda av kapten Andreas Granqvist kunde det svenska försvaret bragdartat se till att Robin Olsen kunde hålla sin nolla intakt och att Sverige blev de som blev klara för fotbolls-VM i Ryssland 2018. Mot alla odds.

Hämta dina boostade odds hos LeoVegas här!

När det nu är dags för match igen är det vissa skadebekymmer som stör förberedelserna. Förstemålvakten Robin Olsen och Jakob Johansson är sedan tidigare borta med axelskada respektive korsbandsskada och båda ser ut att gå en kamp mot klockan inför deltagandet i VM. Även Albin Ekdal har skadebekymmer och är inte uttagen i truppen på grund av det. Emil Krafth och Ludwig Augustinsson har fått lämna truppen efter att båda skadat sig under träningarna tidigare i veckan. Krafth dras med ryggproblem och Augustinsson fick känningar i en baksida. Även anfallarna Isaac Kiese-Thelin och Christoffer Nyman är tveksamma att delta i morgondagens match. Kiese-Thelin dras med sjukdom och Nyman har känning i en ljumske.

Johan Larsson och Niklas Hult fyller in tomrummet som Krafth och Augustinsson lämnat efter sig och nu har de verkligen chansen att visa framfötterna. Förbundskapten Andersson har tidigare i veckan varit klar med att alla spelare i truppen kommer att få speltid över dessa två mötena. Vill du läsa mer om läget i truppen kan du gå in och besöka fotbollskanalen där du hittar mer information.

Spela med boostade odds hos LeoVegas och få in den där riktiga VM-känslan! 10.00 i odds får du på Sverige-seger och det enda du behöver göra är att bli medlem hos LeoVegas och lägga ett bet på 50 kronor att Sverige vinner och hoppas på det bästa. Vinner Sverige får du dina vinstpengar helt utan omsättningskrav.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se