Allt fler spelbolag har valt att börja live streama sport för sina kunder. Detta har underlättat live bettingen ordentligt eftersom det går att få allt under ett och samma tak. Att kunna titta på matchen samtidigt som man placerar sina spel – på en och samma plattform – var otänkbart för ett decennium sedan men idag är det i högsta grad verklighet.

Än så länge är det fortfarande enbart de största spelbolagen som har möjlighet att köpa stora rättigheter för att därmed kunna erbjuda såväl live streamad sport som live betting till sina kunder. Många fler hakar dock på trenden och också mindre spelbolag har börjat sända direktsänd sport, om än inte lika enorma rättigheter som de största aktörerna.

Snabbare - Snabb Livebetting online
SnabbareSnabbareDagliga sportbonusar!3/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

Live stream

Att live streama sport hos ett spelbolag är enormt smidigt. Som regel syns det en lite video-ikon bredvid matchen om den visas av spelbolaget. För att kunna se live stream sport hos bettingsidor brukar det som regel krävas att man har ett positivt saldo, alternativt att ditt senaste spel är placerat inom ett dygn eller på den matchen du vill titta på. Exakta regler varierar från bettingsajt till bettingsajt så kolla in för att vara säker.

Hur kommer det då sig att allt fler börjar visa live stream sport? Detta har att göra med att allt fler aktörer dyker upp på marknaden och konkurrensen hårdnar därför. Ett sätt att locka spelare är då att erbjuda något extra till sina kunder. Står en potentiell ny kund och väljer mellan två spelbolag som har samma välkomstbonus kan det faktum att det erbjuds live streaming vara ett argument som får kunden att välja just dem.

Hajper - Hajpad Live Stream online
HajperHajperDagliga bonusar!5/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

Live betting

Live betting innebär att man som spelare bettar på en pågående match. Konceptet har växt rejält de senaste åren men har funnits i många år. Genom att betta live får man som spelare helt enkelt betydligt mer action och dessutom möjligheten till snabbare pengar och fler spel under en och samma match. Tack vare det enorma intresset har live betting utvecklats ordentligt hos spelbolagen med allt fler marknader och utförligare statistiksidor.

Just statistik finns som regel alltid att ta del av när man bettar live. Både för pågående match men också tidigare resultat och mycket annat. Fördelen med att live betta är att man kan få en känsla under matchen som man som spelare sedan agerar på. Till exempel kanske det är på känn att ett lag ska vända matchen eller att en spelare känns extra het och därmed kommer göra mål. Kanske känns en målvakt som en fantom och därmed placeras spelet för hållen nolla mitt under matchen.

streama live sport online Kredit till: Manncoder

Eftersom de flesta spelbolagen inte har automatiska odds vid live betting är oddsen ofta ”felplacerade” jämfört med vad man som spelare tror ska ha hända. Därför finns det många gånger möjlighet att syna spelbolagens “felaktiga” odds. Precis som i pre game går det bra att placera både singel- och kombinationsspel.

Betsafe - Live Stream online
BetsafeBetsafe100% upp till 1000 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

Fördelar med live stream sport

Den största fördelen med live stream sport är att du sparar in mycket pengar på att inte teckna abonnemang hos dyra tjänster. Istället är det helt gratis att titta hos spelbolagen, så länge du har ett positivt saldo d.v.s. Dessutom vill spelarna ha en mer komplett upplevelse idag. Innan räckte det med att titta på matchen på tv alternativt live betta men idag vill man kunna göra allt på en och samma gång. Genom att då kunna titta på matchen hos spelbolaget, samtidigt som man placerar sina spel, är en modern bettingupplevelse som förväntas fortsätta öka under 2019.

Dessutom har de största bolagen egna appar som gör att man kan ta med sig live stream sport vart man än vill och titta på matcherna på sin mobila enhet samtidigt som man placerar sina spel. Förvänta att konceptet inte avtar i popularitet inom den närmsta tiden med tanke på de enorma fördelar som ens plånbok får.

Spelbolag har rättigheter till UFC, Seria A, La Liga, SHL med mer

Dessutom är det enorma rättigheter spelbolagen sitter på. Till en början var det mest lägre divisioner och mindre sporter men idag går det att se de absolut bästa sporterna och ligorna. Till exempel kan man se FA-cupen, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, UFC/MMA, MLS, Eredivisie, kvalen till Champions- och Europa League, Copa del Rey, Grand Slam-turneringar i tennis, SHL, CHL, KHL och mycket mer. Därför går det som spelare att se den bästa sporten helt gratis hos spelbolagen idag. Varför betala dyra pengar på tjänster när du kan se det helt gratis någon annanstans?

En annan fördel är att du ökar dina chanser att vinna i live betting när du live streamar sport. Genom att se matchen får du en känsla för hur den kommer att sluta eller saker som kan hända under matchen, vilket ökar dina chanser till att vinna markant när du bettar live.

Nackdelar med live stream sport

En nackdel med att titta på live stream sport hos bettingsidor är att det inte finns någon studio som det gör hos betaltjänsterna. Vill du se Ola Wenström, Rit-Ola eller Lasse Granqvist och Anders Andersson måste du teckna abonnemang. Det brukar heller inte vara några kommentatorer, i alla fall inte några svenska sådana.

Du kan heller inte alltid få upp matchen på hela skärmen utan spelbolagen vill ju att ska betta under matchen också. Därför är det svårt att få till en fullskärm när man tar del av live stream sport hos en bettingsida på nätet.

Spelbolag som erbjuder live stream sport

Idag finns det många olika spelbolag som erbjuder just live stream sport. Allt fler hoppar på tåget även om det bara är de största som har de riktigt bra rättigheterna. Därför har fem spelbolag med de bästa rättigheterna inom livestream valts ut och är du medlem hos någon av spelbolagen nedan kan du dagligen ta del av riktigt bra sport i direktsändning helt gratis.

Bet365

Världens största bettingsajt sett till omsättning är också den spelsida som har bäst utbud av live stream sport, framförallt för den som föredrar fotboll. Här hittas såväl FA-cupen, La Liga, Serie A, Bundesliga och mycket annat. Spelbolaget grundades av britten Denise Coates år 2000 och är idag den dominerande aktören på marknaden. Förutom fotbollsrättigheterna visar spelbolaget NBA, Grand Slam-turneringar i tennis och mycket annat.

Bet365- världens största bettingbolag med bäst live stream
bet365bet365Världens ledande spelbolag5/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor

LeoVegas

LeoVegas grundades 2012 och är idag en gigant på bettingscenen. Sedan några år tillbaka har spelbolaget också live streamad sport till sina kunder som man erbjuder helt gratis. LeoVegas satsar mest på fotboll där det går att se fotboll från över 15 olika ligor och turneringar inklusive kvalen till Champions League och Europa League. Man satsar också på landskamper och visar ofta detta. Dolph Lundgren är ambassadör för spelbolaget som fortsätter att plocka andelar på marknaden och man har dessutom en av de absolut största bonusarna av de alla. Testa själv så får du se!

Betsson/Nordicbet

Bägge spelbolagen går under en och samma koncern och är framförallt riktigt vassa på hockey. Nordicbet var tidigare huvudsponsor för SHL, en roll som Betsson sedan tog över. Betsson är därför den enda som har möjlighet att visa SHL av alla spelbolag och när man dessutom kan se CHL och KHL hos aktören, är det kanske det enda vettiga alternativet för den som gillar att betta live och titta på hockey hos ett och samma spelbolag. Betsson och Nordicbet är idag giganter och har självklart mer än bara hockey i sitt utbud av live streamad sport. Framförallt har Betsson en riktigt bra tablå där du kan se vilka matcher som visas varje dag och i framtiden. Då är det enkelt att planera vilka matcher som man ska titta på hos spelbolagen.

Betsson - betta på SHL
BetssonBetsson100% till 2500 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

Unibet

Rutinerade Unibet, grundat 1997, har flera tunga rättigheter inom fotbollen men är så mycket mer än bara så. Framförallt är man också väldigt vassa på tennis som man har flera rättigheter inom. Hos Unibet hittas verkligen allt när det kommer till live stream sport och man har till och med en egen TV-kanal Unibet TV där det bland annat visas Bundesliga, Serie A och Ligue 1. Man visar samtliga matcher av flera av Europas toppligor i fotboll vilket gör att allt fler vänder sig till just Unibet när det kommer till att titta och betta på fotboll.

2020 går Unibet dessutom in som huvudsponsor för allsvenskan i fotboll vilket gör att man stärker sitt varumärke ännu mer bland de svenska spelarna och fotbollsintresserade. Då kommer man säkerligen också att kunna visa matcherna i Unibet TV vilket adderar en stark rättighet till ett redan gediget utbud.

Unibet - betta på Tennis och fotboll
UnibetUnibet200% till 1000 kr4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gäller | Stödlinjen.seBesök Regler och Villkor

Bethard

Bethard har funnits sedan 2012 och är idag en aktör att räkna med. Även om man har varit omtyckta ett bra tag var det först när Zlatan Ibrahimovic gick som delägare och ambassadör som det började hända grejer på riktigt. Idag sitter man på flera tunga rättigheter som Bundesliga, Copa del Rey, landskamper och mycket annat. Man har dock inte bara rättigheter inom fotboll utan på flera andra sporter också. Besök Bethard idag för att se live stream sport och betta live hos en bettingsida i kraftig medvind.

Bethard-sport och live betting med Zlatan
BethardBethardSpela med Zlatan4/5 18 År | Folkbokförd i Sverige | Identifiering med bankID | Allmänna regler och villkor gällerBesök Regler och Villkor