Vinn biljetter till VM i Ryssland hos Coolbet!

Kampanjinformation
SpelbolagCoolBet
Omsättningskrav
AktivInte aktiv! Kampanjen var aktiv tills 2018-04-22 00:00
Länk till kampanjenLänk

Har du inte hunnit köpa biljetter till VM i Ryssland nu i sommar? Då kan du vara helt lugn, för hos Coolbet har du nu chansen att få resa dit helt gratis!

coolbet logo

Ta med din bästa polare till Ryssland

Ja, Coolbet lever upp till sitt namn och har nu lanserat en stencool tävling där du 12 veckor i rad har chansen att vinna biljetter till VM i Ryssland. Vinnaren varje vecka kommer att bli belönad på allra bästa sätt för en fotbollsfanatiker – nämligen en betald resa till årets största evenemang i Ryssland!

Varje resa är för två personer, så om du vinner kan du ta med din bästa polare och resan inkluderar flygbiljetter till Ryssland, två matchbiljetter till Sveriges match mot Sydkorea den 18 juni och två nätter på hotell.

Tävlingen är inne i den tredje veckan och temat för veckan är Leagues of Champions. Det betyder att du denna veckan får välja mellan matcher från både Champions League och Europa League. Varje korrekt unikt singelspel på valfri marknad ger dig ett poäng (minsta insats är 50 kr per spel och minsta odds är 1.50). Så om du vinner på till exempel tre spel – två på matchvinnare (1X2) och ett på totalt antal mål så får du tre poäng. Om du lägger fem spel på att exempelvis Juventus ska vinna (1X2) och de vinner, så får du ett poäng och inte fem, eftersom detta inte är unika spel.

Skulle du inte vinna denna vecka behöver du ej vara orolig – det är ny tävling på måndag!

Klicka här för att gå till kampanjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *