Sverige vs Italien – Vi ska till VM 2018

Kampanjinformation
Spelbolag888sport
Omsättningskrav
AktivInte aktiv! Kampanjen var aktiv tills 2017-11-10 20:45
Länk till kampanjenLänk

888sport playoff

När lotten föll på Italien var det inte utan att man kunde hålla sig för skratt. Vem som helst förutom Italien löd tongångarna inför lottningen. Nu är det bara att bita ihop och visa dem att det svenska kollektivet lett utav Janne Andersson inte räds någon utmaning. Kan Sverige stå för en liknande insats likt den man gjorde hemma mot Frankrike i VM-kvalet så finns alla chanser. Belöningen för det? 9.00 gånger pengarna hos 888sport!

 

Skapa konto och spela svensk seger hos 888sport!

Passa på att skapa ett konto hos 888sport inför kvällens heta match. Använd dig utav länken ifrån Barabetting.com och få hela 9.00 gånger insatsen på svensk seger på Italien ikväll. Instruktionerna är enkla, följ länken ifrån denna sida till erbjudandet och skapa ett konto. Därefter lägger du ett spel på svensk seger och hjälper till att skrika fram vårt landslag under 90 minuter.

Italien gäller självklart som favoriter, inte minst om man ser till vilken kvalitet spelartruppen besitter. Men med hemmaplansfördel, en svenk höst och lite tur ska detta svenska landslag ha alla chanser i världen att välta det italienska landslaget i en match.

Se till att skapa ett konto hos 888sport nu!

Klicka här för att gå till kampanjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *