Förhöjt odds! Malmö till 13.0 mot Shaktar

Kampanjinformation
SpelbolagPaddyPower
OmsättningskravInsta omsättningskrav! Vinsten kan tas ut direkt
AktivInte aktiv! Kampanjen var aktiv tills 2015-10-21 20:45
Länk till kampanjenLänk

PaddyPower kör sin kanske sjukaste kampanj någonsin. De förhöjer Malmös odds till hela 13.0 mot Shaktar, en match som spelas på onsdagskvällen.

13.0 på Malmö vinst mot Shaktar

Notera att oddset endast gäller nya kunder som registrerar sig via våra länkar. Maxinsats på det förhöjda oddset är 10€ (cirka 100 kronor). Klicka här för att komma till kampanjen.

1200x627_malmo_SD

Om matchen

Det är Malmö och Shaktar som skall slåss om den där tredjeplatsen i gruppen och det här är Malmös klart största chans att ta en vinst i årets Champions League. Förvänta er att Malmö kommer ut med sin sedvanliga offensiva anda och de kommer garanterat att försöka chocka Shaktar. Jag tror att det finns stor chans att Shaktar underskattar Malmö.

Både Malmö och Shaktar har förlorat sina två inledande matcher, de står alltså båda på 0 poäng. PSG och Real Madrid är utom räckhåll och det är alltså under de kommande två matcherna som Malmö skall försöka spela till sig en Europa League plats.

Hur gör man?

  1. Registrera dig via våra länkar
  2. Första gången du loggar in skall du få information om hur du lägger det förhöjda oddset. Det förhöjda oddset skall också ligga i din oddskupong till höger på sajten.
  3. Sätt in pengar och lägg ditt odds!

Vid vinst får du dina pengar utbetalda direkt som vanliga pengar! Alltså inga omsättningskrav!

Klicka här för att gå till kampanjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *