Bonusodds på Manchester City mot West Bromwich

Kampanjinformation
SpelbolagBetfair
Omsättningskrav
AktivInte aktiv! Kampanjen var aktiv tills 2017-10-28 16:00
Länk till kampanjenLänk

Det är inte ofta vi erbjuds hela 5.00 gånger insatsen på serieledarna mot ett lag som inte vunnit på mer än två månader, än mindre när det är Manchester City som gästar ett West Bromwich. Betfair slår på stora trumman inför helgen och slänger in ett rejält överodds på bortasegern!

Ett oslagbart Manchester City

Att Pep Guardiola lyckats få ordning på saker och ting i Manchester City lyder det inga tvivel om. Man har vunnit samtliga matcher sedan i mitten av augusti. Nu reser man till The Hawthorns för en match mot deras motpol sett till fotbollsfilosofi, West Bromwich.

Tony Pulis gäng har inte vunnit en match sedan inledningen utav ligaspelet och nu ställs man inför en av säsongens svåraste uppgifter. Räkna med ett hemmalag som faller tillbaka djupt och hoppas på fasta situationer.

Passa på att registrera ett konto hos Betfair innan helgen och hämta hem några riktiga superodds som du inte hittar någon annanstans. I mötet på The Hawthorns erbjuds vi hela 5.00 gånger insatsen på seger för Peps gubbar. En 2:a som knappast kan kännas mer säker, en säker spik på alla tips så varför inte passa på att dryga ut kassan lite extra klockan 16.00 på lördag!

Klicka här för att gå till kampanjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *